İnşaat Deryası
  • E-DERGİ
  • EMLAK GÜNDEMİ
  • PROJELER
  • KENTSEL DÖNÜŞÜM
  • TOKİ
  • ULAŞIM
  • TİCARİ PROJELER
  • ARSA-ARAZİ
  • İMAR
  • Kategoriler
    • Arsa-Arazi
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • İhale
    • İmar
    • İnşaat Malzemeleri
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Ticari Projeler
    • TOKİ
    • Turizm
    • Ulaşım
    • Vergi-Kredi
  • Foto Galeri
    • Dekorasyon
    • Dünya
    • Emlak Gündemi
    • Magazin
    • Projeler
  • Web TV
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Teknoloji
  • Diğer
    • Yazarlar
    • Manşetler
    • Günün Haberleri
    • Gazete Manşetleri
    • Hava Durumu
    • Namaz Vakitleri
    • Sitene Ekle
    • İletişim
Faizler Yüksek Kaldıkça Konut Kampanyaları Arka Arkaya GelecekFaizler Yüksek Kaldıkça Konut Kampanyaları Arka Arkaya GelecekEkonomideki durgunluğun Emlak Konut'u indirim kampanyasına zorladığını dile getiren Ekonomist Barış Soydan, "Faizler yüksek kaldıkça 0 konutlarda kampanyalar arka arkaya gelecek" dedi
Dar ve Orta Gelirlileri Ev Sahibi Yapacak Yeni Kampanya!Dar ve Orta Gelirlileri Ev Sahibi Yapacak Yeni Kampanya!Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hazine ve Maliye bakanlığı ile beraber dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapacak özel bir proje hazırladıklarını yılda 150 bin kişiyi ev sahibi yapacaklarını söyledi.
Esnaflardan Konut Kampanyası TalebiEsnaflardan Konut Kampanyası TalebiHazine ve Maliye bakanı Berat Albayrak'ın asgari ücretlilere özel konut kampanyasını duyurmasının ardından konut kampanyası ile ilgili bir talep de Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'ndan geldi.
Kampanyanın İlk Haftasında 1.500 Ev SatıldıKampanyanın İlk Haftasında 1.500 Ev SatıldıÇevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde GYODER, KONUTDER ve İNDER tarafından başlatılan konut kampanyası büyük ilgi gördü. Kampanyanın ilk haftasında 1.500 ev satıldı.
Anadolu'daki İnşaat Firmaları UnutulduAnadolu'daki İnşaat Firmaları UnutulduAntalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın konut kampanyasından Anadolu'daki inşaat sektörü değil sadece İstanbul'daki belli başlı firmaların faydalanabildiğini söyledi.
Kampanya ile 50 Milyon Liralık Konut SatıldıKampanya ile 50 Milyon Liralık Konut Satıldı29 ağustos tarihinde başlayan 'Türkiye için kazanç vakti' konut kampanyası ile 2,5 günde 50 milyon liralık konut satıldı. KONUTDER başkanı Altan Elmas vatandaşların ağırlıklı olarak peşin indirimlerinden yararlandığını söyledi.
Kampanyaya Katılmayan İnşaat Firmalarının Nakit İhtiyacı İçin Yeni FormülKampanyaya Katılmayan İnşaat Firmalarının Nakit İhtiyacı İçin Yeni FormülUzun vadeli ve düşük peşinatlı konut kampanyasına katılamayan firmaların nakit sorununu çözmek için devlet destekli yatırım fonu kurulması isteniyor. Kurulacak yatırım fonu ile yurt dışındaki yatırımcının piyasaya girmesi sağlanabilir.
Konutta Kampanya Etkisi: 1 Günde 1 Aylık TalepKonutta Kampanya Etkisi: 1 Günde 1 Aylık Talep'Türkiye İçin Kazanç Vakti' kampanyası ilk günden büyük ilgi gördü. Kampanyaya katılan inşaat firmalarının telefonları kitlendi. Müşterin telefonda bekleme süresinin 25 dakikaya çıktığını belirtilirken 1 gün içerisinde 1 aylık talep geldiği ifade edildi.
Babacan Holding Konut Kampanyasına 100 Daire İle KatıldıBabacan Holding Konut Kampanyasına 100 Daire İle KatıldıBabacan Holding, Babacan Premium ve Prot Royal olmak üzere 2 projesinde yer alan 100 daire ile konut kampanyasına katıldığını duyurdu.
Seçim Bitti, 0.98 Bitti!Seçim Bitti, 0.98 Bitti!Seçim Bitti, 0.98 Bitti!
8 Soruda Türkiye İçin Kazanç Vakti Konut Kampanyası8 Soruda Türkiye İçin Kazanç Vakti Konut KampanyasıÇevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından açıklanan 'Türkiye İçin Kazanç Vakti' konut kampanyasının detayları belli oldu. İşte 8 soruda konut kampanyası ile ilgili tüm merak edilenler...
Türkiye İçin Kazanç Vakti Konut Kampanyası Reklam Filmi YayınlandıTürkiye İçin Kazanç Vakti Konut Kampanyası Reklam Filmi YayınlandıTürkiye İçin Kazanç Vakti Konut Kampanyası Reklam Filmi Yayınlandı
Konut Kampanyasının Detayları Belli OlduKonut Kampanyasının Detayları Belli OlduBugün itibariyle başlayan konut kampanyasının detayları belli oldu. 33 projede geçerli olan kampanyada 0.98 faiz oranı, yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat imkanı sunulacak. Dövizdeki kur farkını müteahhitler taksitlerden düşecek.
Konut Kampanyası Başladı! Detayları Bakan AçıklayacakKonut Kampanyası Başladı! Detayları Bakan AçıklayacakKonutta dev kampanya bugün itibariyle başladı. Kampanya inşaat firmaları kapsamında 0.98 faiz, yüzde 10-20 indirim ve düşük peşinat imkanı sunacak. Kampanyanın detaylarını Çevre ve Şehircilik bakanı Murat Kurum yarın saat 10:00'da açıklayacak.
Emlak Bank İnşaat Firmalarına Nakit Akışı SağlayacakEmlak Bank İnşaat Firmalarına Nakit Akışı Sağlayacak27 ağustosta başlayacak konut kampanyasının detayları belli oldu. Faiz oranları 0,98'e peşinat yüzde 10'a indirilecek. Emlak Bank üzerinden gayrimenkul fonu oluşturulacak ve firmalara nakit akışı sağlayacak.
Konut Kampanyası 1,5 Yıl SürebilirKonut Kampanyası 1,5 Yıl SürebilirBayramdan Sonra başlaması planlanan ve KONUTDER başkanı Altan Elmas'ın 1 ay süreceğini açıkladığı kampanyada hedef 1,5 yıllık kampanya yapmak. Elmas, "Bankalar ve bakanlığın da desteklerse kampanyayı 2019'a sonuna kadar uzatabiliriz" dedi.
Konutta Kampanyanın Detayları Belli OlduKonutta Kampanyanın Detayları Belli OlduBayramdan sonra başlayacak olan yeni konut kampanyasının detayları belli oldu. Kampanya kapsamında faiz oranları 0,98 veya 0,99'a inecek. Peşinatlar düşürülecek ve ara ödeme seçeneği sunulacak. Kampanya 1 ay sürecek.
Konutta Kampanyalar Bitti, Faizler 14 Yılın En Yükseğini GördüKonutta Kampanyalar Bitti, Faizler 14 Yılın En Yükseğini GördüKonut Kampanyalarının ve 0,98 faiz indiriminin haziran ayında sona ermesiyle beraber faiz oranları tavan yaptı. Konut kredisi faizleri 2004 yılından bu yana en yüksek rakamlara ulaşırken konut sektörü durumdan olumsuz etkilendi.
Başbakandan Müjde: Bankalar Konut Kampanyası BaşlatıyorBaşbakandan Müjde: Bankalar Konut Kampanyası BaşlatıyorBaşbakan Binali Yıldırım Ziraat Bankası ve diğer bankaların konut stoğunu azaltmak için konut kampanyası yapacağını söyledi.
Konut Projelerinde Yıl Sonu Kampanyaları!Konut Projelerinde Yıl Sonu Kampanyaları!2017'nin son ayında inşaat firmaları kampanya yarışına girdi. 2018 yılında İnşaat malzemelerine gelen zamlardan dolayı konut fiyatlarında artışı yapması beklenen firmalar yeni yıl öncesi son fırsatları sunuyor.
İnşaat Sektörü Konut Sezonunu Kampanyayla Açıyorİnşaat Sektörü Konut Sezonunu Kampanyayla AçıyorKonut satışlarının durgun geçtiği yaz aylarının ardından konut sezonunun açıldığı eylül ayında inşaat sektörü büyük bir kampanyayla girmeye hazırlanıyor. 15 eylül ve 15 kasım arasında ev alanlar ödemeye ocak 2019'da başlayacak. Emlak Konut'un başını çekec
Konut Kredisinde Faizler 0,40'a İniyorKonut Kredisinde Faizler 0,40'a İniyor Konutta şubatta başlaması beklenen yeni seferberlik ile faiz % 0.40 kadar gerileyecek.
26 Günde 3 Milyar Liralık Konut Satıldı!26 Günde 3 Milyar Liralık Konut Satıldı!Konutta finansman maliyetinin aşağıya çekilmesi ev alım iştahını arttırdı. Darbe girişimi sonrası ülkesine güvenenlerin konut alımı 3 milyar lirayı geçti.
“Gayrimenkul, Uzun Vadede En Karlı Yatırımdır”“Gayrimenkul, Uzun Vadede En Karlı Yatırımdır”Emlak Konut'un başlattığı ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) de desteklediği konut kampanyalarına özel sektörden her gün bir yenisi ekleniyor. Sektördeki hareketliliği ve gelişmeleri değerlendiren Türkiye İnşaat Merkezi (
Emlak Konut'tan Sonra Dev Bir Kampanya da GYODER'denEmlak Konut'tan Sonra Dev Bir Kampanya da GYODER'den Konut satışlarını canlandırmak için elini taşın altına koyan Emlak Konut'un ardından GYODER de harekete geçti. Emlak Konut'un dün başlayan 30 yüklenici firmasının 15 bin konutla yer aldığı kampanyaya GYODER de katıldı.
  • TOKİ, 8 İlde 246 Konut ve 80 İş Yeri SatacakTOKİ, 8 İlde 246 Konut ve 80 İş Yeri Satacak
  • İngiltere'de İnşaat Sektörü 5 Yılın En Düşük Seviyesindeİngiltere'de İnşaat Sektörü 5 Yılın En Düşük Seviyesinde
  • Güzelbahçe’de TOKİ’ye Şartlı OnayGüzelbahçe’de TOKİ’ye Şartlı Onay
  • Gayrimenkul Satışında Ocak-Kasım Dönemi Rekoru KırıldıGayrimenkul Satışında Ocak-Kasım Dönemi Rekoru Kırıldı
  • Tuzla Aydınlı 1. Etap İhalesi 11 Aralık’taTuzla Aydınlı 1. Etap İhalesi 11 Aralık’ta
  • TOKİ 47 İlde 340 Arsayı Yüzde 20 İndirimle Satışa ÇıkardıTOKİ 47 İlde 340 Arsayı Yüzde 20 İndirimle Satışa Çıkardı
  • Hollandalılar Artık Yüzen Evleri Tercih EdiyorHollandalılar Artık Yüzen Evleri Tercih Ediyor
  • Hisseli Tapusu Olan TOKİ'ye Başvurabilir mi?Hisseli Tapusu Olan TOKİ'ye Başvurabilir mi?
  • Miami’ye Konut Yatırımında Türkler Zirveye Doğru İlerliyorMiami’ye Konut Yatırımında Türkler Zirveye Doğru İlerliyor
  • Konut ve Kira Fiyatlarında Düşüş BeklemiyorumKonut ve Kira Fiyatlarında Düşüş Beklemiyorum
ÇOK OKUNANLAR
  • Tapuda Yanlış Beyanda Ceza Arttı, Yeni Kira Vergisi GeldiTapuda Yanlış Beyanda Ceza Arttı, Yeni Kira Vergisi Geldi
  • İnşaat Sektörü Batık Kredinin Şampiyonu Olduİnşaat Sektörü Batık Kredinin Şampiyonu Oldu
  • Bornova Belediyesi'nden 656 Milyon TL'ye Satılık 42 GayrimenkulBornova Belediyesi'nden 656 Milyon TL'ye Satılık 42 Gayrimenkul
  • İngiltere'de İnşaat Sektörü 5 Yılın En Düşük Seviyesindeİngiltere'de İnşaat Sektörü 5 Yılın En Düşük Seviyesinde
  • TOKİ, 8 İlde 246 Konut ve 80 İş Yeri SatacakTOKİ, 8 İlde 246 Konut ve 80 İş Yeri Satacak
İnşaat Deryası
  • Ana Sayfa
  • Künye
  • İletişim
  • RSS
Tüm Hakları Saklıdır © 2016

İnşaat Deryası

 |  Haber Scripti

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Tapuda Yanlış Beyanda Ceza Arttı, Yeni Kira Vergisi Geldi
    • İnşaat Sektörü Batık Kredinin Şampiyonu Oldu
    • Bornova Belediyesi'nden 656 Milyon TL'ye Satılık 42 Gayrimenkul
    • İngiltere'de İnşaat Sektörü 5 Yılın En Düşük Seviyesinde
    • TOKİ, 8 İlde 246 Konut ve 80 İş Yeri Satacak
    • Piyasayı İyi Okuyan ve İyi Projeler Üreten Firmalar Ayakta Kalacak
    • Mahkeme, Kızılbük GYO’ya Verilen 2,6 Milyarlık Para Cezasını İptal Etti
    • Çatı ve Bodrum Kat Tapulandırılırsa Kaçak Yapılaşma Önlenir
    • Buca’da Güney Planlama Bölgesi İmar Planı Meclisten Geçti
    • Miami’ye Konut Yatırımında Türkler Zirveye Doğru İlerliyor
    • Hisseli Tapusu Olan TOKİ'ye Başvurabilir mi?
    • TOKİ 47 İlde 340 Arsayı Yüzde 20 İndirimle Satışa Çıkardı
    • Tuzla Aydınlı 1. Etap İhalesi 11 Aralık’ta
    • Hollandalılar Artık Yüzen Evleri Tercih Ediyor
    • Gayrimenkul Satışında Ocak-Kasım Dönemi Rekoru Kırıldı