Başbakandan Müjde: Bankalar Konut Kampanyası Başlatıyor

Başbakandan Müjde: Bankalar Konut Kampanyası Başlatıyor

Başbakan Binali Yıldırım Ziraat Bankası ve diğer bankaların konut stoğunu azaltmak için konut kampanyası yapacağını söyledi.

A+A-

Konut kredisi faiz oranlarındaki artış giderek artıyor. Buna paralel olarak konut satışları da azalmaya başladı. Başbakan Binali Yıldırım, konut kredisi kullanarak ev alacaklara müjdeli haberi verdi. Binali Yıldırım, Ziraat Bankası ve diğer bankaların konut sektöründeki stoğu azaltmak için konut kampanyası yapacaklarını söyledi. 

FAİZLERİ İNDİRİN
Bankacılık sektöründen beklentilerimiz var diyen Binalı Yıldırım, yüksek faiz bankalar için iyi bir şey değilse faizleri indirin dedi. 

Bankaların konut sektöründeki stoğu azaltmak için konut kampanyası yapacağını belirte Yıldırım, “Ziraat Bankası ve diğer bankalar konut stoğunu azaltmak için kampanya başlatacak.Böylece çarkları konut sektöründe tekrar döndürmeye başlayacağız" diye konuştu. 

TÜRKİYE’YE YÜKSEK FAİZ VE ENFLASYON YAKIŞMIYOR
Bankalar Birliği 61. Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’ye yüksek faiz ve enflasyon yakışmıyor dedi. Yıldırım, “Enflasyonu aşağı çekmek bizim görevimiz. Boş durmayacağız, enflasyonu aşağı çekeceğiz" dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.