Konut Projelerinde Yıl Sonu Kampanyaları!

Konut Projelerinde Yıl Sonu Kampanyaları!

2017'nin son ayında inşaat firmaları kampanya yarışına girdi. 2018 yılında İnşaat malzemelerine gelen zamlardan dolayı konut fiyatlarında artışı yapması beklenen firmalar yeni yıl öncesi son fırsatları sunuyor.

A+A-

ılsonuna özel düzenlenen kampanyalarla uygun fiyat ve avantajlı ödeme seçenekleri sunan firmalar, 2018’de “ev”lenmek isteyenleri satış ofislerine bekliyor. 

İşte yılsonuna özel düzenlenen konut kampanyaları; 

100 AY 0 FAİZLE 7/24 MANZARAYA BAKTIRIYOR
Manzara 7/24 projesinde yılsonuna özel düzenlenen konut kampanyası kapsamında 100 ay vade farksız taksitle ev sahibi olunabiliyor. Pendik’te konumlanan projede teslimlerin 2018 sonu yapılması planlanıyor. 2+1’den 4+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alan Manzara 7/24 projesi yeni metro istasyonuna 250 metre uzaklıkta konumlanıyor. 

ÖDÜL GİBİ KAMPANYA 
Beylikdüzü Ödül İstanbul projesinde fiyatlar 219 bin TL’den başlıyor. Ödül İstanbul projesinde kampanya kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan konut bedeli ise şirket bünyesinde 60 ay taksit yapılıyor. Özyurtlar Ödül İstanbul projesinde 1+1’ler 219 bin TL'den, 2+1'ler 346 bin TL'den 3+1'ler ise 524 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje metrobüse yürüme mesafesinde konumlanıyor. 

ATLANTİK LİFE’TA YÜZDE 10 PEŞİNATLA 200 BİN TL’YE 2+1
Atlantik Fly projesinde yılsoun konut kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan konut bedeli ise teslimde ödeniyor. Projede alternatif ödeme seçenekleri sunuluyor. Pendik’te konumlanan Atlantik Fly projesinde 1+1’den 3+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Atlantik Fly fiyatları ise 2+1 dairelerde 299 bin TL’den başlıyor. Projede teslimlerin Nisan 2019’da yapılması planlanıyor. 

TÜRKERLER’DEN ÇİFTE FIRSAT
Türkerler, Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projelerinde yüzde 5 peşinat ve vade farksız taksitle konut sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında e yüzde 15 peşin veriliyor, yüzde 15 bir yıl sonra ödeniyor kalan konut bedeli ise 7 yıl taksitlendiriliyor. Ya da yüzde 30 peşinat veriliyor kalan yüzde 70 ise 60 ay 0 faizle taksitlendiriliyor. Yüzde 5 peşinat verildiğinde ise 36 ay vade yapılıyor.

ATMACA 5 PROJEDE 48 AY 0 FAİZLE KONUT SAHİBİ YAPIYOR
Atmaca Gayrimenkul, yılsonuna özel düzenlediği kampanya kapsamında 5 projesinde 48 ay 0 faizle konut sahibi yapılıyor. Projede 120 ay vade imkanı da sunuluyor. Kampanya Bahçeşehir Atmaca, Bahçeşehir Park, Bahçeşehir Hayat, Gölet Dükkan ve Bahçeşehir Konakları  projelerini kapsıyor. 

MOMENT İSTANBUL’DA YÜZDE 15 YILSONU İNDİRİMİ 
Kartal’ta yükselen Moment İstanbul projesinde yılsonuna özel yüzde 15 indirim yapılıyor.Moment İstanbul metrekare fiyatları 4 bin 500 TL’den başlıyor. Projede yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Konut teslimleri hemen yapılan projede 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri yer alıyor.

ESKİ EVİNİ GETİR YENİYİ GÖTÜR
Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde eski evini getirene yenisi veriliyor. Kampanya İstanbul’un tüm ilçeleri için geçerli. Buna göre tüketicilerin değiştirmek istedikleri mevcut evlerin değeri, Makyol’un yönlendireceği ekspertizlerin çalışmasıyla belirlenerek talep edilen yeni evin peşinatına sayılıyor. Makyol’un finansman gücü sayesinde peşinata sayılacak olan ekspertiz değeri ile yeni evin satış değeri arasında oluşabilecek fiyat farkları için ise 36 ay 0 faize kadar uygun şartlarda ödeme kolaylığı sağlanıyor. Projede 1+1’den 3+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. 

HARMONY TOWERS’TA BİN 900 TL TAKSİTLE HEMEN TESLİM KONUT
Bursa Harmony Towers projesinde Aralık ayı sonuna kadar geçerli olan kampanya kapsamında ayda bin 900 TL taksitle hemen teslim konut sahibi olunabiliyor. Eroğlu Harmony Towers projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. 

ŞİMDİ AL ŞUBAT’TA ÖDEMEYE BAŞLA
Yolova’da İstanbul manzaralı konut sahibi yapan Asude Vadi projesinde 60 ay 0 faizle konut sahibi olunabiliyor. Yılsonuna özel düzenlenen kampanya kapsamında isteyenler şimdi alıp ödemeye ise Şubat 2018’de başlayabiliyor. İstanbul’a 45 dakika uzaklıkta olan Asude Vadi Yalova projesinde 1+1’den 4+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Projede fiyatlar 169 bin TL’den başlıyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.