İnşaat Deryası
  • ANA SAYFA
  • EMLAK GÜNDEMİ
  • PROJELER
  • KENTSEL DÖNÜŞÜM
  • TOKİ
  • ULAŞIM
  • TİCARİ PROJELER
  • ARSA-ARAZİ
  • İMAR
  • Kategoriler
    • Arsa-Arazi
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • İhale
    • İmar
    • İnşaat Malzemeleri
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Ticari Projeler
    • TOKİ
    • Turizm
    • Ulaşım
    • Vergi-Kredi
  • Foto Galeri
    • Dekorasyon
    • Dünya
    • Emlak Gündemi
    • Magazin
    • Projeler
  • Web TV
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Teknoloji
  • Diğer
    • Yazarlar
    • Manşetler
    • Günün Haberleri
    • Gazete Manşetleri
    • Hava Durumu
    • Namaz Vakitleri
    • Sitene Ekle
    • İletişim
  1. HABERLER

  2. izmir imar planı Haberleri

İzmir'in Kentsel Dönüşüm İmar Planları Meclisten Geçtiİzmir'in Kentsel Dönüşüm İmar Planları Meclisten Geçtiİzmir'de ağır ve orta hasarlı olarak tespit edilen yapılar ile 1998 yılındaki yönetmelik öncesi ruhsat alan veya 6306 sayılı yasayla riskli kabul edilen yapıların dönüşümüne ilişkin düzenleme olağanüstü meclis toplantısında oy birliğiyle kabul edildi.
İzmir'de İmar ve Kat Kaybını Önleyecek Planlar Onaylanıyor!İzmir'de İmar ve Kat Kaybını Önleyecek Planlar Onaylanıyor!İzmir Büyükşehir Belediyesi, depremin ardından başlattığı 1998 ve önceki yapıların dönüşümünde imar kaybı ve kat kaybını engelleyecek plan çalışması için taslak çalışma hazırladı. Belediye meclisi yeni imar planlarını onaylamak için olağanüstü görüşecek.
İzmir'in 7 İlçesinde Yeni İmar Düzenlemeleri Askıya Çıktıİzmir'in 7 İlçesinde Yeni İmar Düzenlemeleri Askıya Çıktıİzmir Büyükşehir Belediyesi, 7 ilçedeki bazı alanlarla ilgili imar düzenlemesine gitti. Yeni imar planı kararları onaylanarak askıya çıkarıldı. İşte 1/5.000'lik imar düzenlemesi yapılan alanlar...
İzmir'de İmara Açılacak Yerler 2020İzmir'de İmara Açılacak Yerler 2020İzmir'de uzun vadeli arsa yatırımı yapacak yatırımcılar nerelerin imara açılacağını araştırıyor. 100 binlik planların askıya çıkmasıyla İzmir'de imara açılacak yerler belli oldu. 2020-2025 yılları arasında nereler imara açılacak? Detaylar haberimizde...
İzmir'in 1/100.000'lik İmar Planları Onaylandıİzmir'in 1/100.000'lik İmar Planları Onaylandıİzmir-Manisa 1/100.000 Çevre Düzeni Planı değişikliği Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanarak askıya çıkarıldı.
İzmir’de Ruhsatlı Yapılar Bile Kaçak!İzmir’de Ruhsatlı Yapılar Bile Kaçak!BUMİDER'in düzenlediği programda konuşan İzmir milletvekili Necip Nasır, “İzmir’de üst ölçekli planlar yok. Üst ölçekli plan olmadan alt ölçekli plan yapılmaz. Bugün bir deneti olsa ruhsatlı yapılar bile kaçak duruma düşer” dedi.
İzmir Arsa Üretemiyor!İzmir Arsa Üretemiyor!Doğru planlama yapılamadığı için İzmir'de yeni arsa üretilemediğinin de altını çizen Necip Nasır, bunun da müteahhitleri kentsel dönüşüm adı altında yık-yap sistemine yönlendirdiğini söyledi.
İzmir Kendi İmar Yönetmeliğini Hazırlamaya Başladı!İzmir Kendi İmar Yönetmeliğini Hazırlamaya Başladı!İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Tunç Soyer, İzmir'in imar yönetmeliği için çalışmalara başladıklarını söyledi. İzmir'in stratejik planlarını meclise getirdiklerini belirten Soyer, eylülde tamamlanacağını söyledi.
"İzmir'in Planlanması Konusunda Bizim de Söyleyecek Sözümüz Var""İzmir'in Planlanması Konusunda Bizim de Söyleyecek Sözümüz Var"İzmir Müteahhtiler Derneği başkanı İslam Yıldırım 31 mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylara çağrıda bulunarak İzmir'in bir an önce planlanması gerektiğini ve kendilerinin de söyleyecek sözleri olduğunu ifade etti.
"İzmir'i Gökdelenlerle Dolu Bir Mega Kent Yapma İddiamız Yok""İzmir'i Gökdelenlerle Dolu Bir Mega Kent Yapma İddiamız Yok"İzmir'in 50 yılını düşünülerek planların yapılması gerektiğini belirten Necip Nasır, "İzmir'i gökdelenlerle dolu bir mega kent yapma iddiamız yok. Aksine çevresiyle bütüncül, doğaya ve insana saygılı yaşanabilir bir İzmir tek amacımız" dedi.
İzmir'deki 6 Büyük Projenin Takipçisi Olacağızİzmir'deki 6 Büyük Projenin Takipçisi OlacağızİZTO başkanı Mahmut Özgener, 3. çevreyolu, İstanbul Otoyolu, Körfez Geçişi, Hızlı Tren, Çandarlı Limanı, Alsancak Limanı rehabilitasyonu ve özelleştirmesi gibi büyük kamu yatırımlarının takipçisi olacaklarını söyledi.
İzmir'de 13 İlçenin 1/25000'lik İmar Planları Değiştiİzmir'de 13 İlçenin 1/25000'lik İmar Planları Değiştiİzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 1/25000 ölçekli imar planlarına ilçe belediyeler ve mülk sahipleri başta olmak üzere çok sayıda itiraz geldi. İtirazların ardından büyükşehir 13 ilçenin imar planlarında değişikliğe gitti.
Büyükşehir Meclisinde İmar TartışmasıBüyükşehir Meclisinde İmar Tartışmasıİzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanan 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni planına yapılan 164 itiraz belediye meclisi tarafından oylandı. Ak Parti grubu itirazların apar topar onaylandığını ileri sürerek itiraz etti.
Alsancak-Kahramanlar İmar Planı AskıdaAlsancak-Kahramanlar İmar Planı AskıdaBüyükşehir belediyesi tarafından, mahkeme iptalinin ardından ikinci kez düzenlenerek askıya çıkarılan Alsancak-Kahramanlar nazım imar planı yeniden mahkemelik olma yolunda…
İzmir'in 5 İlçesinde İmar Planları Askıya Çıktıİzmir'in 5 İlçesinde İmar Planları Askıya Çıktıİzmir'in Bornova, Menemen, Buca, Konak ve Kemalpaşa ilçelerinde yer alan bazı parsellerin imar planları askıya çıkarıldı.
İzmir'in 1/25000'lik İmar Planları Askıya Çıktıİzmir'in 1/25000'lik İmar Planları Askıya ÇıktıBüyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan, geçtiğimiz Ocak ayında tanıtımı yapılan ve kamuoyunda ‘İzmir’in 2030 planı’ olarak bilinen 1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı. İtirazlar için son gün 28 Ağustos olarak belirlendi.
Aziz Kocaoğlu: 13 Senedir İmar İle OynamadımAziz Kocaoğlu: 13 Senedir İmar İle OynamadımKemalpaşa’nın 8 mahallesini ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, imarla ilgili sorulara net yanıt verdi: “Kimsenin hakkını elinden almayız, verilen imarı düşürmeyiz. İmar çocuk oyuncağı ya da mikser gibi sürekli karıştırılacak bir
İzmir'in 3 ilçesinde Yeni İmar Planları Askıya Çıktıİzmir'in 3 ilçesinde Yeni İmar Planları Askıya Çıktıİzmir'in Konak, Aliağa ve Narlıdere ilçelerini ilgilendiren yeni imar planları Çevre Şehircilik İzmir il müdürlüğü tarafından askıya çıkarıldı.
İzmir'e Yakışır İmar Planı Hazırlanmalı!İzmir'e Yakışır İmar Planı Hazırlanmalı!Ege Demokratik İş Kadınları Derneği Başkan Yardımcısı ve Şehir Planlamacısı Rahime Dönmez, İzmir'deki kentsel dönüşüm projeleriyle ve imar planıyla ilgi bilgi verdi.
  • Kentsel Dönüşüm Enerji Tasarrufu İçin FırsattırKentsel Dönüşüm Enerji Tasarrufu İçin Fırsattır
  • Bien Logosunu Yeniledi: Özgün Tasarım, Sürekli Dönüşüm Ve Teknolojik YenilikBien Logosunu Yeniledi: Özgün Tasarım, Sürekli Dönüşüm Ve Teknolojik Yenilik
  • Eminevim 300 Milyon TL’lik Sermaye Gücüyle Yeni Döneme HazırEminevim 300 Milyon TL’lik Sermaye Gücüyle Yeni Döneme Hazır
  • AB Grup İnşaat'tan İstanbul ve Bodrum'a 4 Yeni ProjeAB Grup İnşaat'tan İstanbul ve Bodrum'a 4 Yeni Proje
  • Alya Marin'de Teslimler BaşlıyorAlya Marin'de Teslimler Başlıyor
  • Mavi Arya Bodrum Satışa Çıktı: Fiyatlar 350 Bin Euro'dan BaşlıyorMavi Arya Bodrum Satışa Çıktı: Fiyatlar 350 Bin Euro'dan Başlıyor
  • Eski-Yeni Tüm Binaları Su Yalıtımıyla KorumalıyızEski-Yeni Tüm Binaları Su Yalıtımıyla Korumalıyız
  • Ant Yapı Mirny Uçak Terminali’ni İnşa EdecekAnt Yapı Mirny Uçak Terminali’ni İnşa Edecek
  • Sahibinden İlanlara Düzenleme Gelmeli!Sahibinden İlanlara Düzenleme Gelmeli!
  • Sur Yapı Sancaktepe Projesi Satışa ÇıktıSur Yapı Sancaktepe Projesi Satışa Çıktı
ÇOK OKUNANLAR
  • Prefabrik Yapılar Daha Güvenli, Daha Ekonomik, Daha KullanışlıPrefabrik Yapılar Daha Güvenli, Daha Ekonomik, Daha Kullanışlı
  • Faizsiz Konut Düzenlemesi Meclisten GeçtiFaizsiz Konut Düzenlemesi Meclisten Geçti
  • Sahte İlanlarla Kapora Dolandırıcılığına Dikkat!Sahte İlanlarla Kapora Dolandırıcılığına Dikkat!
  • AB Grup İnşaat'tan İstanbul ve Bodrum'a 4 Yeni ProjeAB Grup İnşaat'tan İstanbul ve Bodrum'a 4 Yeni Proje
  • Bien Logosunu Yeniledi: Özgün Tasarım, Sürekli Dönüşüm Ve Teknolojik YenilikBien Logosunu Yeniledi: Özgün Tasarım, Sürekli Dönüşüm Ve Teknolojik Yenilik
İnşaat Deryası
  • Ana Sayfa
  • Künye
  • İletişim
  • RSS
Tüm Hakları Saklıdır © 2016

İnşaat Deryası

 |  Haber Scripti

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Prefabrik Yapılar Daha Güvenli, Daha Ekonomik, Daha Kullanışlı
    • Faizsiz Konut Düzenlemesi Meclisten Geçti
    • Sahte İlanlarla Kapora Dolandırıcılığına Dikkat!
    • AB Grup İnşaat'tan İstanbul ve Bodrum'a 4 Yeni Proje
    • Bien Logosunu Yeniledi: Özgün Tasarım, Sürekli Dönüşüm Ve Teknolojik Yenilik
    • Eminevim 300 Milyon TL’lik Sermaye Gücüyle Yeni Döneme Hazır
    • TOKİ Bergama Kura Çekilişi 9 Martta
    • Kentsel Dönüşüm Enerji Tasarrufu İçin Fırsattır
    • Sirius Loft
    • İzmirli Müteahhitler Kentsel Dönüşümde Aktif Rol Almaya Hazır
    • Yabancıya Konut Satışında Yeni Dönem: Değerleme Uzmanlarını Tapu Dairesi Seçecek
    • Faizsiz Konut Düzenlemesinde 12 Madde Kabul Edildi!
    • İnşaat Malzemeleri Bitcoin Gibi Sürekli Yükselişte
    • Son 2 Yılda 1 Milyar Liralık Kentsel Dönüşüm Projesi Başladı
    • Kıyı Kenar Kanunu'na Aykırı ve Kaçak Yapıların Tümü Yıkılacak