"İzmir'in Planlanması Konusunda Bizim de Söyleyecek Sözümüz Var"

"İzmir'in Planlanması Konusunda Bizim de Söyleyecek Sözümüz Var"

İzmir Müteahhtiler Derneği başkanı İslam Yıldırım 31 mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylara çağrıda bulunarak İzmir'in bir an önce planlanması gerektiğini ve kendilerinin de söyleyecek sözleri olduğunu ifade etti.

A+A-

İzmir Müteahhitler Derneği (İMDER) başkanı İslam Yıldırım yaptığı yazılı açıklamalarda partilerin belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Kentin sorunlarına değinen Yıldırım adaylara belediye başkanı seçildikleri taktirde yapması gereken ilk işi olarak belediyenin mücavir alanlarında uzman bir ekip ile gezerek sorunları tespit etmesi ve kenti yeniden planlaması gerektiğini söyledi.

İzmir Müteahhitler Derneği olarak kentin planlanması konusunda her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını ifade eden Yıldırım kalıcı çözümler üretilmesi halinde İzmir'in 2030 yılında Türkiye'nin en büyük cazibe merkezi olacağını söyledi.

İMDER başkanı İslam Yıldırım'ın açıklaması şu şekilde;

31 Mart yerel seçimleri öncesi tüm siyasi partiler vaatlerini sıralamakta. İşte Burada özellikle İzmir özelinden konuya baktığımızda yeni seçilecek yerel yöneticilerimiz lütfen makamından çıkıp sorumlu oldukları bölgeyi dolaşıp, halka ne istediğini sormalarını, özellikle istirham ediyorum. Belediyenin mücavir alanları içinde; Trafik sorunlarını, planlama sorunlarını, çarpık yapılaşma sorunlarını, otopark sorunlarını yerinde görüp uzman ekipler tarafından rapor alıp seçilmiş belediye başkanı ondan sonra işe başlasın.

Tüm samimiyetimle söylüyorum ki; İzmir’de isteyen ilçe belediyelerine ve büyükşehir belediyesine  eğer talep geldiği taktirde her türlü desteği vermeye hazırız.

Çünkü biz sahadayız.

Çünkü biz sokaklardayız.

Çünkü biz trafikteyiz.

Çünkü bizde boş yer bulup aracımızı park edemiyoruz.

Planlama noktasında bizlerin de söyleyecek sözleri vardır.

Ne olur İzmir’in kalıcı planlarını lütfen yapın. Yapılan araştırmalara göre 2030 yılında İzmir’in nüfusu 6 milyonu geçecek.

Peki İzmir bu nüfus artışına hazır mı? Sorusunu kendimize sormalıyız .

Bu soruya verebileceğimiz cevap HAYIR...

Hazır değiliz. Akdeniz’in incisi olan İzmir; Eğer ulaşım Master Planlarını eksiksiz yaparsa, planlama çevresi ile bütüncül olursa, kentsel dönüşüm yerinde ve mağduriyetler yaşanmadan yapılırsa, otopark sorunları için kalıcı çözümler üretilirse açık ve net ifade ediyorum ki; İzmir 2030 yılında Türkiye’nin en büyük cazibe merkezi olur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.