Vakıf GYO Konak Karma Proje Projesi İçin İmzalar Atıldı

Vakıf GYO Konak Karma Proje Projesi İçin İmzalar Atıldı

Vakıf GYO'nun Yeni Kent Merkezi'nde Konak Mersinli mahallesi sınırları içerisinde yer alan 16 dönümlük arazisinde hayata geçirilecek karma proje için imzalar atıldı.

A+A-

Vakıf GYO Konak Mersinli mahallesi 8601 Ada 1 Parsel'deki arsasında hayata geçireceği karma proje için İlk inşaat ve Kaf Teknik Yapı ortaklığıyla Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı sözleşmesi imzaladı. 617 milyon TL gelir elde edilmesi planlanan projeden Vakıf GYO yüzde 30 yani 185 milyon 100 bin lira hasılat toplayacak. Projede satış gelirinin 617 milyonu aşması durumunda yüzde 30 pay üzerinden şirket geliri de artacak.

Vakıf GYO'nun anlaşmayla ilgili Kamu Aydınlatma Plaformuna (KAP) yaptığı açıklama şu şekilde:

Şirketimiz gayrimenkul portföyünde yer alan İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 8601 Ada 1 Parsel'de bulunan arsa üzerinde yapılacak olan "İzmir Konak Karma Projesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı" işi için en uygun teklifi veren İlk İnşaat Taah. San. ve Tic. A.Ş. - Kaf Teknik Yapı İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile ana yüklenici sözleşmesi imzalanmıştır. 617.000.000 TL + KDV Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri üzerinden %30 Şirket Payı Gelir Oranı ile 185.100.000 TL + KDV Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri'nin ve Satış Toplam Geliri'nin artması halinde artan toplam gelir üzerinden %30 payın Şirketimize ödenmesi İş Ortaklığı tarafından taahhüt edilmiştir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.