İnşaat Deryası
  • E-DERGİ
  • EMLAK GÜNDEMİ
  • PROJELER
  • KENTSEL DÖNÜŞÜM
  • TOKİ
  • ULAŞIM
  • TİCARİ PROJELER
  • ARSA-ARAZİ
  • İMAR
  • Kategoriler
    • Arsa-Arazi
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • İhale
    • İmar
    • İnşaat Malzemeleri
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Ticari Projeler
    • TOKİ
    • Turizm
    • Ulaşım
    • Vergi-Kredi
  • Foto Galeri
    • Dekorasyon
    • Dünya
    • Emlak Gündemi
    • Magazin
    • Projeler
  • Web TV
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Teknoloji
  • Diğer
    • Yazarlar
    • Manşetler
    • Günün Haberleri
    • Gazete Manşetleri
    • Hava Durumu
    • Namaz Vakitleri
    • Sitene Ekle
    • İletişim
Antalya En Yüksek Kira Artış Oranının Gözlemlendiği İl OlduAntalya En Yüksek Kira Artış Oranının Gözlemlendiği İl OlduBahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi tarafından sahibinden.com’un ilan verileriyle hazırlanan “sahibindex Kiralık Konut Piyasası Görünümü” Kasım raporu yayınlandı. Rapora göre kira artış oranı en çok antalya'da gözlemlendi.
Kadıköy’de En Düşük Kira Bedeli 6 Bin LiraKadıköy’de En Düşük Kira Bedeli 6 Bin Lira‘Kadıköy Geçinemiyoruz Platformu’ tarafından düzenli olarak yayınlanan kiralık konut raporu eylül ayı verileri açıklandı.
Kira Artış Oranları Düşmeye BaşladıKira Artış Oranları Düşmeye BaşladıBahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından sahibinden.com’un ilan verileri üzerinden hazırlanan “sahibindex Kiralık Konut Piyasası Görünümü” Eylül raporu yayınlandı.
İstanbul’da Kiralar Yüzde 200 Zamlandıİstanbul’da Kiralar Yüzde 200 Zamlandıİstanbul’da daireler son bir yılda ortalama yüzde 200 daha zamlandı. Nizamettin Aşa, konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmesinde “Söz konusu yüksek kiraların istendiği daireleri tutabilen tek tük kişi çıkıyor ama çok azı bu kiraları ödeyebiliyor dedi
Tayin Talebi Patladı: Memurlar Kiradan KaçıyorTayin Talebi Patladı: Memurlar Kiradan KaçıyorSon dönemlerde fahiş oranlarda artan kira fiyatları memurları, taşra illerine tayin isteme durumuna getirdi.
İstanbul’da Yüksek Kiralar Nedeniyle Merkeze Uzak Yerlere Göç Başladıİstanbul’da Yüksek Kiralar Nedeniyle Merkeze Uzak Yerlere Göç Başladıİstanbul'un merkeze yakın ilçelerinde kira fiyatları 5 bin lira ila 10 bin lira arasında, merkeze daha uzak ilçelerin kiraları daha düşük oluyor. Bu durum da vatandaşların kiralık daire arayışlarında merkeze uzak yerleri tercih etmesine neden oldu.
Önümüzdeki Dönemde Gayrimenkul Kaynaklı Göç Hareketleri YaşanacakÖnümüzdeki Dönemde Gayrimenkul Kaynaklı Göç Hareketleri YaşanacakKiralık ve satılık gayrimenkul fiyatlarındaki artış sürüyor. Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, İstanbul, Ankara ve İzmir’in küresel konut kira fiyat artışları sıralamasında ilk ona girdiğini açıkladı.
İstanbul Kira Artışında Birinci Sıradaİstanbul Kira Artışında Birinci Sıradasahibindex Kiralık Konut Piyasası Görünümü raporuna göre, Türkiye genelinde ortalama kiralık konut ilan m2 fiyatındaki yıllık artış oranı Şubat’ta %84,2 olurken, ortalama kiralık konut ilan m2 fiyatı 30 TL'ye yükseldiği görüldü.
Kira Fiyatları Ülke Genelinde Artmaya Devam EdiyorKira Fiyatları Ülke Genelinde Artmaya Devam Ediyor“sahibindex Kiralık Konut Piyasası Görünümü” raporu yayınlandı. Rapora göre özellikle üç büyükşehir başta olmak üzere ülke genelinde kiralar artmaya devam ediyor.
Kira Artış Hızı Üç Büyük İlde YükseliyorKira Artış Hızı Üç Büyük İlde Yükseliyorsahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırladığı “sahibindex Kiralık Konut Piyasası Görünümü” raporunu yayımladı.
Son 1 Senede Kiralar Yüzde 65 Arttı!Son 1 Senede Kiralar Yüzde 65 Arttı!İstanbul Konut Zirvesi, 3-7 Aralık 2021 tarihleri arasında İstanbul Planlama Ajansı (İPA) ile İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı iş birliğiyle yapıldı. Zirvede, son dönemlerde artan konut ve kira fiyatları masaya yatırıldı.
İstanbul'da Ev Kiraları Yüzde 51 Yükseldi!İstanbul'da Ev Kiraları Yüzde 51 Yükseldi!Ekonomist Dergisi'nden Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre; İstanbul'da ev kiraları son bir senede yüzde 51'ler seviyesinde yükselirken emlakçılar açık artırma usulüyle ev kiralıyor.
İstanbul'da Kiralar Artmaya Devam Ediyor!İstanbul'da Kiralar Artmaya Devam Ediyor!İstanbul'da kira artışları tırmanmaya devam ediyor. Peki kira artışının en çok olduğu ilçe hangisi? Kiralar Artmaya devam edecek mi?
Taşınma Masrafları Yüzde 50 Artarak Kiracıların Belini Büktü.Taşınma Masrafları Yüzde 50 Artarak Kiracıların Belini Büktü.Gayrimenkul kiralama piyasasında, hareketli bir dönem yaşanıyor. Kiralar önceki yıllara göre yüzde 50 oranında arttı. Kiralarda yaşanan artışlar taşınma maliyetlerini de artırdı. Peki taşınma maliyetlerindeki artışın nedeni ne?
Satın Alınacak Daire Kiralayacak Konut Bulunamaz Hale GeldiSatın Alınacak Daire Kiralayacak Konut Bulunamaz Hale GeldiHaus İstanbul Kurucusu Sercan Göller, mega kent İstanbul’da kara borsaya düşen konutlara ve buna bağlı satış ve kiralama fiyatlarında yaşanan artışlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Konut Kiralarında En Yüksek Artış Antalya'da YaşandıKonut Kiralarında En Yüksek Artış Antalya'da YaşandıDenge Değerleme Konut kiralarındaki yükseliş ve nedenleri; 11 büyük ilde yaptığı araştırma ile ortaya koydu. İl ve İlçe bazında rekorun sahibi Antalya olurken, il bazında bir önceki yıla göre kiralar yüzde 65.7 oranında arttı.
Kiralık Ev Probleminin Temelinde Ne Yatıyor?Kiralık Ev Probleminin Temelinde Ne Yatıyor?Türkiye genelinde ve özellikle İstanbul'da kiralık ev sorunu gitgide büyüyor. Ev arayanlar hayalindeki evi bulsa da evleri kiralamakta zorluk çekiyor. Peki, kiralık ev sorununun temelinde ne yatıyor?
Kira Fiyatları 4 Katına ÇıktıKira Fiyatları 4 Katına ÇıktıPandemi sebebiyle ertelenen düğünlerin yapılması ve yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte büyükşehirlerde kira stoku azalınca kira fiyatları tavan yapmaya başladı. Bazı semtlerde fiyatlar 4 katına çıktı.
İstanbul’un Kiralıkta Yükselişe Geçen 50 Mahallesiİstanbul’un Kiralıkta Yükselişe Geçen 50 Mahallesiİstanbul'da son bir yılda 50 mahallede kiralar yüzde 50'nin üzerinde arttı. Zirvede ise yüzde 290 ile Sarıyer'in Rumeli Hisarı semti yer alıyor.
Ev Kiralarında Fiyatlar UçuyorEv Kiralarında Fiyatlar UçuyorKiralık ev fiyatlarındaki artış durdurulamıyor yeni rakamlar ev sahibi olmak isteyenleri zorluyor. Peki, kira artışının sebepleri neler? Ev kiraları en çok hangi ilçelerde arttı?
İstanbul'da Ev Kiraları Tavan Yaptıİstanbul'da Ev Kiraları Tavan Yaptıİstanbul genelinde konut arzının azalması ile birlikte kiralık konut bulmak zorlaştı. Yüz yüze eğitimin başlayacak olması ve kentsel dönüşüm çalışmaları yüksek olan kira bedellerinin daha da artmasına sebep oldu.
Kiralar Yüzde 36 ArttıKiralar Yüzde 36 ArttıEylülde yüz yüze eğitime başlayacak üniversite öğrencilerini barınma telaşı aldı. Kiralık ev bulmak zorlaşırken bazı şehirlerde kira oranları yüzde 36’ya varan oranda arttı; yurtlar da önceki yıla göre yüzde 20 zamlandı.
Kirada en hesaplı şehir İstanbul!Kirada en hesaplı şehir İstanbul!Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı. Kira, yemek sinema bileti fiyatlarında en hesaplı şehir İstanbul oldu. Şampiyon ise Singapur...
  • Yurtdışındaki Yatırımların Yüzde 38,5'i Gayrimenkule YöneldiYurtdışındaki Yatırımların Yüzde 38,5'i Gayrimenkule Yöneldi
  • Emlak Vergisine Üst Sınır GetirildiEmlak Vergisine Üst Sınır Getirildi
  • TOKİ, 8 İlde 246 Konut ve 80 İş Yeri SatacakTOKİ, 8 İlde 246 Konut ve 80 İş Yeri Satacak
  • İngiltere'de İnşaat Sektörü 5 Yılın En Düşük Seviyesindeİngiltere'de İnşaat Sektörü 5 Yılın En Düşük Seviyesinde
  • Güzelbahçe’de TOKİ’ye Şartlı OnayGüzelbahçe’de TOKİ’ye Şartlı Onay
  • Gayrimenkul Satışında Ocak-Kasım Dönemi Rekoru KırıldıGayrimenkul Satışında Ocak-Kasım Dönemi Rekoru Kırıldı
  • Tuzla Aydınlı 1. Etap İhalesi 11 Aralık’taTuzla Aydınlı 1. Etap İhalesi 11 Aralık’ta
  • TOKİ 47 İlde 340 Arsayı Yüzde 20 İndirimle Satışa ÇıkardıTOKİ 47 İlde 340 Arsayı Yüzde 20 İndirimle Satışa Çıkardı
  • Hollandalılar Artık Yüzen Evleri Tercih EdiyorHollandalılar Artık Yüzen Evleri Tercih Ediyor
  • Hisseli Tapusu Olan TOKİ'ye Başvurabilir mi?Hisseli Tapusu Olan TOKİ'ye Başvurabilir mi?
ÇOK OKUNANLAR
  • Tapuda Satış Fiyatını Düşük Gösterene Uygulanan Ceza 4 Kat ArttıTapuda Satış Fiyatını Düşük Gösterene Uygulanan Ceza 4 Kat Arttı
  • İnşaat Sektörü Batık Kredinin Şampiyonu Olduİnşaat Sektörü Batık Kredinin Şampiyonu Oldu
  • İngiltere'de İnşaat Sektörü 5 Yılın En Düşük Seviyesindeİngiltere'de İnşaat Sektörü 5 Yılın En Düşük Seviyesinde
  • TOKİ, 8 İlde 246 Konut ve 80 İş Yeri SatacakTOKİ, 8 İlde 246 Konut ve 80 İş Yeri Satacak
  • Emlak Vergisine Üst Sınır GetirildiEmlak Vergisine Üst Sınır Getirildi
İnşaat Deryası
  • Ana Sayfa
  • Künye
  • İletişim
  • RSS
Tüm Hakları Saklıdır © 2016

İnşaat Deryası

 |  Haber Scripti

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Tapuda Satış Fiyatını Düşük Gösterene Uygulanan Ceza 4 Kat Arttı
    • İnşaat Sektörü Batık Kredinin Şampiyonu Oldu
    • İngiltere'de İnşaat Sektörü 5 Yılın En Düşük Seviyesinde
    • TOKİ, 8 İlde 246 Konut ve 80 İş Yeri Satacak
    • Emlak Vergisine Üst Sınır Getirildi
    • Yurtdışındaki Yatırımların Yüzde 38,5'i Gayrimenkule Yöneldi
    • Buca’da Güney Planlama Bölgesi İmar Planı Meclisten Geçti
    • Piyasayı İyi Okuyan ve İyi Projeler Üreten Firmalar Ayakta Kalacak
    • Mahkeme, Kızılbük GYO’ya Verilen 2,6 Milyarlık Para Cezasını İptal Etti
    • Çatı ve Bodrum Kat Tapulandırılırsa Kaçak Yapılaşma Önlenir
    • Miami’ye Konut Yatırımında Türkler Zirveye Doğru İlerliyor
    • Hisseli Tapusu Olan TOKİ'ye Başvurabilir mi?
    • TOKİ 47 İlde 340 Arsayı Yüzde 20 İndirimle Satışa Çıkardı
    • Tuzla Aydınlı 1. Etap İhalesi 11 Aralık’ta
    • Hollandalılar Artık Yüzen Evleri Tercih Ediyor