Gaziemir’in En Büyük Projesi Salman Yapı İmzasıyla Yükselecek

Gaziemir’in En Büyük Projesi Salman Yapı İmzasıyla Yükselecek

Salman Yapı tarafından Gaziemir’de hayata geçirecek olan Royal Life projesinde ön satışlar başladı. 660 konuttan oluşan ve ilçenin en büyük projesi olan Royal Life’ta inşaat çalışmaları Ağustos sonunda başlayacak. 

A+A-

Salman Yapı imzasıyla Gaziemir’de hayata geçirilen Royal Life projesi iki ayrı parsel yükseliyor. Toplam 9 bloktan oluşan projede binalar 5 katlı olarak yükselecek. 660 konuttan oluşan Royal Life projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer verildi. 1+1 daireler 40 metrekare, 2+1 daireler 105 metrekare, 3+1 daireler 130 metrekare olarak tasarlandı.

İnşaat çalışmaları Ağustos sonunda başlayacak olan projenin 18 ayda tamamlanarak 2025 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi hedefleniyor.

royal-life-gaziemir.jpg

Projenin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, kamelya alanı, her daireye 1 araçlık kapalı otopark, güvenlik, spor alanları ve peyzaj alanları bulunuyor.

Projenin Gaziemir’in en değerli lokasyonda hayat bulduğunu belirten alman Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Salman, “Projemiz çevreyolunun girişinde  yer alıyor. Bu sayede İzmir’in her noktasına kolayca ulaşım sağlanabiliyor. Optimum AVM ve İstinyepark’a çok yakın mesafede. Havaalanına 5 dakikada ulaşabiliyorsunuz” dedi.

seyhmus-salman.jpg

Ön satışlar başladı

Projede ön satış sürecinin başladığını belirten Salman, lansman öncesi fiyat avantajı sunduklarını ve esnek bir ödeme sağladıklarını söyledi. Lansman öncesi fırsatların sınırlı bir süre için geçerli olacağını hatırlatan Salman, yakın zamanda lansman satışlarına da başlayacaklarını dile getirdi.

Yatırım yapmayı ve istihdam sağlamayı seviyoruz

Yaşanan ekonomik belirsizliğe rağmen yatırımlarına ara vermediklerini belirten Şeyhmus Salman, “Yatırım yapmayı seven bir firmayız. Bozyaka’da 100 konutluk bir projemizin inşaatı devam ederken 660 konutluk yeni projemizin startını verdik. Bu projemizde yüzlerce kişiye istihdam sağlayacağız. Çok sayıda tedarikçimizin iş yapmasını sağlayacağız. Kriz var diye oturmayı doğru bulmuyorum. Büyük bir risk alarak üretmeye, çarkı döndürmeye devam edeceğiz. Biz krizlerde hiç durmadık, durmayacağız” dedi.

royal-life-satilik.jpg

Yatırımcılarımız bize güveniyor

Salman Yapı olarak kaliteden asla ödün vermedikleri ifade eden Şeyhmus Salman, “Bu bölgede kaliteli inşaatlarımızla tanınan bir firmayız. Tüm ürünlerde kendi alanında en iyi markalarla çalışıyoruz. İmalatlarımızın başında durduğumuz için tüm projelerimizi taahhüt ettiğimiz sürede veya daha erken teslim ediyoruz. Bundan dolayı yatırımcılarımız bize çok güveniyor. Proje başlamadan gelip daire alan yatırımcılarımız var. Dairelerin büyük kısmını eski müşterilerimize veya onların referansıyla gelen müşterimize satıyoruz. Yaptığımız her projede bu güveni bir adım daha ileri taşıdık. Pandemide, krizde inşaatları zamanında teslim ettik” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum