İnşaat Deryası
  • E-DERGİ
  • EMLAK GÜNDEMİ
  • PROJELER
  • KENTSEL DÖNÜŞÜM
  • TOKİ
  • ULAŞIM
  • TİCARİ PROJELER
  • ARSA-ARAZİ
  • İMAR
  • Kategoriler
    • Arsa-Arazi
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • İhale
    • İmar
    • İnşaat Malzemeleri
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Ticari Projeler
    • TOKİ
    • Turizm
    • Ulaşım
    • Vergi-Kredi
  • Foto Galeri
    • Dekorasyon
    • Dünya
    • Emlak Gündemi
    • Magazin
    • Projeler
  • Web TV
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Teknoloji
  • Diğer
    • Yazarlar
    • Manşetler
    • Günün Haberleri
    • Gazete Manşetleri
    • Hava Durumu
    • Namaz Vakitleri
    • Sitene Ekle
    • İletişim
Salman Yapı 685 Konutu Teslim Ederken, 504 Konutluk Yeni Projeye İmza AtıyorSalman Yapı 685 Konutu Teslim Ederken, 504 Konutluk Yeni Projeye İmza AtıyorRoyal Life projesinde 685 konutun inşaatını tamamlayan Salman Yapı Royal Life 2 projesindeki 257 konutluk projenin inşaatını hızla sürdürüyor. Firma, yakın zamanda Konak'ta 504 konut ve 8.600 metrekare ticari alandan oluşan yeni projeye başlayacak.
Gaziemir’in En Büyük Projesi Salman Yapı İmzasıyla YükselecekGaziemir’in En Büyük Projesi Salman Yapı İmzasıyla YükselecekSalman Yapı tarafından Gaziemir’de hayata geçirecek olan Royal Life projesinde ön satışlar başladı. 660 konuttan oluşan ve ilçenin en büyük projesi olan Royal Life’ta inşaat çalışmaları Ağustos sonunda başlayacak. 
İnşaat Kalitemiz ve Hızımız Satışlarımızı Kolaylaştırıyorİnşaat Kalitemiz ve Hızımız Satışlarımızı KolaylaştırıyorSalman Yapı’nın yönetim kurulu başkanı Şeyhmus Salman, “Bizden daha önce ev alanlar kalitemizi ve hızımızı bildiği için bizi tercih ediyor. Projemizin ortalama yüzde 60’ını yatırımcılara satıyoruz. İnşaatı bitirmeden satışlarımızı tamamlıyoruz" dedi.
  • TOKİ’nin Torbalı Planına Belediyelerden İtirazTOKİ’nin Torbalı Planına Belediyelerden İtiraz
  • Gayrimenkul Halen Güvenli Liman Olma Özelliğini Koruyor!Gayrimenkul Halen Güvenli Liman Olma Özelliğini Koruyor!
  • Yunanistan’da Türklerin Gayrimenkul Talebi Yüzde 160 Arttı!Yunanistan’da Türklerin Gayrimenkul Talebi Yüzde 160 Arttı!
  • Konut Satın Almak İçin Verilen Kapora Geri Alınabilir Mi?Konut Satın Almak İçin Verilen Kapora Geri Alınabilir Mi?
  • Emlak Konut’tan 1 Milyar TL’lik Rekor Geri Alım!Emlak Konut’tan 1 Milyar TL’lik Rekor Geri Alım!
  • Türkiye Genelinde Ortalama Konut Fiyatı 5,3 Milyon TL’yi AştıTürkiye Genelinde Ortalama Konut Fiyatı 5,3 Milyon TL’yi Aştı
  • TOKİ’den Borcunu Peşin Kapatana Yüzde 25 İndirimTOKİ’den Borcunu Peşin Kapatana Yüzde 25 İndirim
  • İspanya’da Konut Piyasasını Yatırım Fonları Hareketlendiriyorİspanya’da Konut Piyasasını Yatırım Fonları Hareketlendiriyor
  • Avro Bölgesi İnşaat Sektöründe Durgunluk SürüyorAvro Bölgesi İnşaat Sektöründe Durgunluk Sürüyor
  • Van Büyükşehir Belediyesi'nden 1,4 Milyar TL’lik Arsa SatışıVan Büyükşehir Belediyesi'nden 1,4 Milyar TL’lik Arsa Satışı
ÇOK OKUNANLAR
  • Binlerce Konut Üreten 30 İnşaat Şirketine Kayyum AtandıBinlerce Konut Üreten 30 İnşaat Şirketine Kayyum Atandı
  • Ankara'nın 4 Büyük Firmasından 40 Milyarlık Yatırım: 6.000 Konutluk Kıta Oran Projesi Geliyor!Ankara'nın 4 Büyük Firmasından 40 Milyarlık Yatırım: 6.000 Konutluk Kıta Oran Projesi Geliyor!
  • Gayrimenkul Halen Güvenli Liman Olma Özelliğini Koruyor!Gayrimenkul Halen Güvenli Liman Olma Özelliğini Koruyor!
  • Emlak Konut’tan 1 Milyar TL’lik Rekor Geri Alım!Emlak Konut’tan 1 Milyar TL’lik Rekor Geri Alım!
  • Yunanistan’da Türklerin Gayrimenkul Talebi Yüzde 160 Arttı!Yunanistan’da Türklerin Gayrimenkul Talebi Yüzde 160 Arttı!
İnşaat Deryası
  • Ana Sayfa
  • Künye
  • İletişim
  • RSS
Tüm Hakları Saklıdır © 2016

İnşaat Deryası

 |  Haber Scripti

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Binlerce Konut Üreten 30 İnşaat Şirketine Kayyum Atandı
    • Ankara'nın 4 Büyük Firmasından 40 Milyarlık Yatırım: 6.000 Konutluk Kıta Oran Projesi Geliyor!
    • Gayrimenkul Halen Güvenli Liman Olma Özelliğini Koruyor!
    • Emlak Konut’tan 1 Milyar TL’lik Rekor Geri Alım!
    • Yunanistan’da Türklerin Gayrimenkul Talebi Yüzde 160 Arttı!
    • Konut Satın Almak İçin Verilen Kapora Geri Alınabilir Mi?
    • TOKİ’nin Torbalı Planına Belediyelerden İtiraz
    • Ankara'ya 7,65 Milyar TL’lik Dev Proje: 628 Konut, 148 Ofis ve 118 Dükkan
    • 8,8 Milyar TL'lik Gayrimenkul Devine Kayyum Atandı
    • Türkiye Genelinde Ortalama Konut Fiyatı 5,3 Milyon TL’yi Aştı
    • TOKİ’den Borcunu Peşin Kapatana Yüzde 25 İndirim
    • İspanya’da Konut Piyasasını Yatırım Fonları Hareketlendiriyor
    • Selçuk'ta 906 Milyon TL'lik Otel Yatırımına Bakanlıktan Onay
    • Resmi Gazete'de Yayınlandı: Türkiye'de Akıllı Şehir Dönemi Başlıyor
    • Artı Konsept Orman Projesinde Yüzde 10 İndirim Kampanyası