Doğanın İçinde Bir Hayat

Doğanın İçinde Bir Hayat

Son yıllarda konut projeleri sadece ev olarak değil spordan, alış verişe, yapay bahçelerden, restoranlara kadar kapsamlı bir şekilde inşa ediliyor.

A+A-

İnşaat firmaları kompleks yapılar inşa ederek insanların tüm yaşam alanlarını adeta evlerine taşıyor. İzmir'in en popüler bölgelerinden bir olan Narlıdere'de ST yapı tarafından inşa edilen proje bir tarafı deniz, diğer tarafı orman olması ile dikkatleri üzerine çekiyor. İzmir'e yeni bir çehre getirecek olan koru narlıdere projesi hakkında bilgi almak için www.korunarlidere.com sitesini ziyaret ediniz.

Koru Narlıdere Projesindeki Daire Tipleri

İzmir'in yükselen projesi koru Narlıdere 1+1 ve 2+1 olmak üzere toplam 143 daireden oluşuyor. Ancak 1+1 daire tiplerinde bahçeli daireler ve loft daireler olmak farklı seçenekler bulunuyor. ST yapı firması projeyi toplamda dört bin iki yüz kırk sekiz metrekare alan üzerine konumlandırıyor. Proje arkasında bulunan orman ve önünde bulunan deniz manzarası ile alıcılarına doğanın tüm güzelliklerini sunuyor. Projenin mimarisinde yer alan balkon ve teraslar ile panoramik körfez manzarasını izleyerek rahat bir nefes alabilirsiniz. Üç farklı bloktan oluşan projede aldığınız dairelerin manzarasının kapanmaması sizin için ayrı bir rahatlık olacaktır.

Proje Teslim Tarihi

Mart 2021 yılında teslim edilmesi planlanan Narlıdere konut projesi çalışmaları firma tarafından başlatılıyor. Firma Koru Narlıdere'de yaşamak da yatırım yapmak da çok avantajlı sloganı ile projeyi hayata geçirmeye başlıyor. Firma güvenilir bir firmadır ve projedeki daireler için yüzde 25 peşinat ile kalan ücrete 24 ay vade yapılıyor. Ayrıca firma peşin alımlarda yüzde yirmi indirim sağlıyor. Projede 1+1 daireler 390 bin liradan başlıyor. 2+1 daireler ise 1 milyon 350 bin liraya kadar çıkabiliyor.

Projedeki sosyal donatılar

Firma projede sizlere ve misafirlerinize resepsiyon hizmeti veriyor. Bunun dışında saunası, fitness salonu, yüzme havuzu, eğlence odası gibi sosyal olanaklara ek olarak firmanın projede ki en özel sosyal imkanı kütüphane hizmeti veriyor olmasıdır. Ayrıca projede günün her saati teknik hizmet servisi ve güvenlik hizmeti veriliyor. Proje hakkında detaylı bilgi almak için firmayı arayabilirsiniz.

Daha Fazlası İçin Web Sitesini Ziyaret Edin: https://www.korunarlidere.com/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.