Alya Mercan Projesinde Teslimler Başladı

Alya Mercan Projesinde Teslimler Başladı

BOSS4 Gayrimenkul, Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği projesi ‘Alya Mercan’ı teslim ediyor. Toplam altı blokta inşa edilen ve 108 daireden oluşan proje, geniş bahçesi ve hemen her dairede bulunan balkon avantajıyla ferah bir yaşam alanı sunuyor.

A+A-

BOSS4 Gayrimenkul, Beylikdüzü’nün en değerli bölgelerinden Kavaklı’da hayata geçirdiği ‘Alya Mercan’ projesinde daire teslimlerine başladı. Toplam 6 bin 900 metrekare arazi üzerinde 4’er katlı altı blokta inşa edilen ve 108 daireden oluşan proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks şeklinde planlandı. ‘Alya Mercan’, tüm bloklarını birleştiren geniş bahçesi, hemen her dairede bulunan balkon avantajıyla izole ve ferah bir yaşam alanı sunuyor.

 

Beylikdüzü’nün merkezinde yer alan konumu, yatay mimari konsepti ve nefes aldıran atmosferiyle bölgeye yeni bir yaşam anlayışı kazandıran Alya Mercan’, sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor. ‘Alya Mercan’ sakinlerine spor salonu, sauna, Türk Hamamı, kapalı yüzme havuzu, otopark, çocuk oyun alanları ve yürüyüş alanlarını bir arada sunuyor.

Daima kazandıran projeler üretiyor

‘Alya Mercan’la lokasyonu ve sahip olduğu yatay mimari tasarımı ile bölgeye yeni bir yaşam konsepti kazandırdıklarını söyleyen BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş “2020’nin son çeyreğinde projelendirdiğimiz ‘Alya Mercan’ı hızla tamamlayarak teslim etmeye başladık. Yılların tecrübe ve bilgi birikimi sonucu hayata geçirdiğimiz projelerimizden olan ‘Alya Mercan’ da diğer projelerimiz gibi yatırımcısına her zaman kazandıran bir proje olarak tamamlandı. Beş yılda toplam sekiz proje, 631 adet konut ve 38 ticari gayrimenkulü zamanında teslim ettik. Biz her zaman, yüksek katma değerli ve yatırımcısına daima kazandıran projeler üretiyor ve başladığımız projeleri zamanında teslim ediyoruz” dedi.

 

West İstanbul Marina’ya 5, Yaşam Vadisi’ne 2 dakikalık mesafede yer alan proje; okullar bölgesine 2 dakika, İDO iskelesine 2 dakika, toplu taşıma alternatiflerine 7 dakika, TEM bağlantı yoluna 7 dakika, E-5 bağlantı yoluna 5 dakika, Büyükçekmece’ye 2 dakika ve hastanelere 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.