Ziraat GYO Teras 35 İzmir Projesi Geliyor!

Ziraat GYO Teras 35 İzmir Projesi Geliyor!

Ziraat Bankası İzmir Bayraklı'da yer alan 79 dönümlük arsası için yeni proje geliştirdi. Ziraat GYO tarafından geliştirilen projede 3 tane dikey blok ve yatay bloklar yer alıyor. Teras 35 karma kullanım projesinde konut, ofis ve ticari alanlar yer alacak.

A+A-

Ziraat Bankası'nın mülkiyetinde olan Bayraklı Salhane'deki (Folkart Towers'ın yanı) 79.745 metrekarelik arsa için yeni bir mimari proje hazırlandı. Öncüoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan projenin 274.000 metrekare inşaat alanı bulunuyor. 3 dikey ve 7 yatay bloğun yer aldığı proje karma kullanım projesinde konut, ofis ve çarşı olacak. Yatay blokların olduğu alanda geniş peyzaj alanına ve sosyal alanlara yer verildi. 

teras-35-bayrakli.jpg

ZİRAAT GYO 360 MİLYON TL KAYNAK AYIRACAK

Ziraat GYO'nun Bayraklı'daki arsası çok uzun zamandır satışta olmasına rağmen alıcı bulmadı. Bunun üzerine Ziraat Bankası iştiraki olan Ziraat GYO devreye girdi. 1.8 milyarlık halka arz gerçekleştiren Ziraat GYO, arzdan elde edeceği gelirin yüzde 20'sini İzmir Bayraklı projesinin geliştirilmesi için kullanacak. Firma projeye yaklaşık 360 milyon lira kaynak aktaracak. 

ziraat-gyo-izmir.jpg

BAYRAM SONRASINDA NETLEŞECEK

Öte yandan elde ettiğimiz bilgilere göre; Ziraat Bankası'nın eski arsa sahipleri ile görüşme halinde olduğu, projenin durumunun bayram sonrasında gerçekleşecek son görüşmelerle netlik kazanacak.

ziraat-gyo-teras-35.jpgziraat-gyo-bayrakli.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.