ZİN D Diamond Çekmeköy Fiyat!

ZİN D Diamond Çekmeköy Fiyat!

ZİN D Yatırım ve Yönetim Geliştirme imzasıyla İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen ZİN D Diamond projesi satışa sunuldu. Projede fiyatlar 433 bin TL'den başlarken dükkanlar 466 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

A+A-

Satışa sunulan projeden ev sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuluyor. Kamu bankalarının uyguladığı yüzde 0,64 vade oranlarıyla 12 ay taksit erteleme ve 180 ay taksit seçenekleri bulunuyor.

ZİN D Diamond projesinde daire fiyatları 433 bin TL'den, dükkan fiyatları 466 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

zin-d-diamond-satilik.jpg

Her bir metrekaresi ileri teknoloji, stil, huzur ve konforunuzu düşünerek tasarlanan projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Eğlence merkezlerinin de bulduğu ZİN D Diamond projesinde kafe ve restoranlar da yer alıyor.

Çarşı ve geniş bahçe alanına sahip ZİN D Diamond projesinin içerisinde çarşı ve modern otopark, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu mevcut.

ZİN D Diamond, Çamlıca-Altunizade-15 Temmuz Şehitler Köprüsü 12-15 kilometre, Etiler, Levent, Maslak 15-20 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim köprüsü bağlantı yolları ile TEM Otoyolu bağlantı yollarına 2-3 kilometre mesafe uzaklıkta konumlanıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.