Zeray İnşaat Etimesgut Bağlıca’da 8 Bin Konut Üretmeyi Planlıyor!

Zeray İnşaat Etimesgut Bağlıca’da 8 Bin Konut Üretmeyi Planlıyor!

Zeray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray, Etimesgut Bağlıca’da 150 bin dönüm arazilerinin olduğunu ve önümüzdeki 10 yıllık dönem içinde kat karşılığı yöntemi ile 8 bin konut üretmeyi planladıklarını söyledi.

A+A-

Kocaeli ve çevresinde nitelikli gayrimenkul projeleri geliştiren Zeray İnşaat, Ankara’daki ilk konut projeleri olan Future Deluxe City’i 26 ekim perşembe günü gerçekleştirilen bir basın toplantısıyla tanıttı.

Etimesgut ilçesi Bağlıca mevkiindeki 20 bin metrekarelik alan üzerinde 4 blok halinde tasarlanan ve Zeray İnşaat’ın 40’ıncı projesi olma özelliğini taşıyan Future Deluxe City; 1+1, 2+1, 4+1 ve 5+1 kat planlarında 338 konuttan meydana geliyor.Projenin tanıtım toplantısında konuşan Zeray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray, açıklamalarının bir bölümünde Etimesgut Bağlıca’da 150 bin dönüm arazilerinin olduğunu ve önümüzdeki 10 yıllık dönem içinde kat karşılığı yöntemi ile 8 bin konut üretmeyi planladıklarını söyledi.

Zeray İnşaat olarak yaptıkları 40 projeden 32’sinde konut teslimlerinin yapıldığını kaydeden Zeray, 2025 yılına kadar Bursa, İzmir, İstanbul ve Antalya gibi merkezlerde var olarak tüm Türkiye’nin tanıyacağı bir marka olmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Türkiye’nin ekonomik süreçlerini yakında takip ederek belirledikleri hedeflerinden şaşmadan ilerlediklerini ifade eden Zeki Zeray, İnşaat ruhsatlarını daha hızlı aldıkları takdirde ayda bir proje açıklayabileceklerinin altını çizerek “Bizim 5 yıllık arsa planlamamız hazır. Şu anda İzmit’te 650 konutlu yeni bir proje ile 2023 başında 1500 konutlu yeni bir projenin hazırlığını yapıyoruz. Ayrıca İstanbul’a 45 dakika mesafedeki Akmeşe’de çok güzel bir villa projesi geliştiriyoruz.” dedi.

İstanbul’da gayrimenkul projesi geliştirmek istediklerini de sözlerine eklyen Zeray, açıklamalarını “İstanbul ana hedefimiz ama Cadde’de bir apartman yapmayacağız. Arazi görüşmelerimiz var, büyük ve konsepti olan bir proje yapmak isteriz. Kamu eli değmeyen alanlara girebiliriz. Sanayi dönüşüm alanları, büyük yerler ile ilgileniyoruz. Zira bireysel girişimlerle yol alamıyoruz.” sözleriyle tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.