Zeray Efect Kartepe Projesi, Lansmana Çıktı

Zeray Efect Kartepe Projesi, Lansmana Çıktı

Zeray İnşaat'ın yeni projesi Zeray Efect Kartepe'nin lansmanı yapıldı. 4 bloktan meydana gelen projede 130 konut 35 ticari ünite yer alıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tiplerine yer verildi.

A+A-

Effect Kartepe Satış Ofisi’nde yapılan lansman toplantısına Zeray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray proje detayları ile ilgili bilgi verdi. 

Zeray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray programdaki konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Dönem olarak gerek sektörel gerek finansal gerek ise pandemi gibi çeşitli etkenleri dikkate aldığımızda, ülkemizin bize en çok ihtiyaç duyduğu dönem olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle; geçmiş senelerdeki benzer gerek ekonomik, gerek siyasi, gerek coğrafi gerek ise finansal sıkıntılarda olduğu gibi şirketimiz, gerçek bir vatanseverlik örneği gösterip sorumluluk alarak yatırım yapmıştır.

zeray-efect-kartepe-satilik.jpg

15 AYDA TAMAMLANACAK

Her dönemde, o döneme ait özellikleri dikkate alarak süreç yönetimi metodları geliştirmiştir.  Bu metodlar ile de bu süreçleri başarı ile yönetmiştir. Bizler biliyoruz ki bu dönemlerde ülkemize güvenip yatırımlar yaparak sıkıntıları hep birlikte aşacağız. Başka mecralarda kaynaklarımızı kullanmadık. Bu dönem özelinde de metodlar geliştirerek projemizi 15 ay gibi bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz. İnşallah 15 ayın sonunda, projenin bitim kokteyli ile yine bir arada olmamız dileğiyle.”

zeray-efect-kartepe-fiyat.jpg

130 KONUT 35 TİCARİ ÜNİTE

Proje kapsamında 130 konut, 35 ticari ünite, A, B1, B2, C olmak üzere 4 bloktan oluşan anıt niteliğindeki yapılar muhteşem bir siluetin parçası olacak. Sosyal donatılarıyla da göz dolduran bölgenin incisi Zeray Effect Kartepe 380 metre uzunluğunda sosyal tesis alanı 12 bin 500 metrekarelik arazi alanı ile hamam, sauna, fitness alanları, açık/kapalı havuz, snack bar, göletler, çocuk oyun alanları ve genel etkinlik alanlarıyla lüks anlayışınızı yeniden tanımlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.