Westpark AVM Murat Boz Konseri İle Açılıyor

Westpark AVM Murat Boz Konseri İle Açılıyor

300 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Westpark AVM Bayraklı 10-11 mayısta düzenlenecek etkinliklerle kapısını açıyor. Westpark'ta 11 mayıs cuma günü ünlü sanatçı Murat Boz sahne alacak.

A+A-

Wespark Outlet AVM 10-11 mayıs tarihlerinde ücretsiz etkinliklerle ziyaretçileri kabul etmeye başlayacak. Tankar Gayrimenkul tarafından inşa edilen Ege Bölgesi'nin en büyük outlet AVM'si Westpark'ta ayrıca İzmir'in ilk akvaryumu da yer alıyor. 

10 mayısta Mirror Family, Tea-Party Korteji, Transformers etkinliği ve Play Doh etkinliği ücretsiz olarak ziyaretçilerle buluşacak. Açılışın 2. gününde ünlü sanatçı Murat Boz saat 21:00'da konser verecek.

Projede yaklaşık 155 mağaza, teraslı kafe ve restoran alanlarının yanı sıra bin 500 oturma kapasiteli yeme-içme alanı, çocuklar için büyük eğlence ile oyun alanları, spor alanları ve 2500 kapasiteli otopark alanı bulunuyor.

Westpark AVM Nasıl Gidilir?

Westpark AVM'ye İzmir Çevreyolu'ndan kolayca ulaşım sağlanabiliyor. Ayrıca Bornova, Bayraklı, Karşıyaka ve Çiğli'den ücretsiz olarak servisler kalkıyor. 

İşte Westpark  ücretsiz servislerin noktaları ve servis saatleri

westpark-avm-nasil-gidilir.jpg

KONSER İÇİN SERVİS NOKTALARI VE SAATLERİ

westpark-konser-nasil-gidilir.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.