Violetta Vadi Satışa Çıktı! Fiyatlar 18 Milyon TL'den Başlıyor

Violetta Vadi Satışa Çıktı! Fiyatlar 18 Milyon TL'den Başlıyor

Menekşe Yapı imzasıyla Ankara Çankaya'da hayata geçirilen 80 konutluk Violetta Vadi projesi satışa çıktı. 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı projede fiyatlar 18 milyon TL'den başlıyor.

A+A-

Violetta Vadi projesi, Menekşe Yapı imzası ile inşa ediliyor. 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede topla 80 konut yer alıyor. 

Ankara Çankaya Yıldızevler'de yükselen Violetta Vadi projesinde yer alan 25 konutun kendine özel havuzu bulunuyor. Proje kapsamındaki konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. 

2 blok olarak inşa edilen Menekşe Yapı Violetta Vadi projesi projesinin ilk bloğunda 1.500 metrekarelik sosyal tesis bulunuyor. 

Peki Violetta Vadi projesinin fiyatları ne kadar?  Ankara  Violetta Vadi projesinde yer alan konutların teslimleri ne zaman yapılacak? Violetta Vadi projesi için kaç ay vade yapılıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

VİOLETTA VADİ FİYAT LİSTESİ

Ankara Violetta Vadi projesinde yer alan

2+1 dairelerin fiyatları 18 milyon TL

3+1 dairelerin fiyatlar 20 milyon 500 bin TL

4+1 dairelerin fiyatları 27 milyon TL'den başlıyor

Teslimleri 15 ay sonra gerçekleştirilecek olan Violetta Vadi projesinde yüzde 25 peşinat ödemesi yapıldığında, diğer yüzde 25'lik peşinat 3 ay sonra, kalan yüzde 50'li ise 12 ay vade farksız taksitlerle ödenebiliyor. 

Violetta Vadi projesinin sosyal alanları arasında; Yüzme havuzu, squash alanı, toplantı salonu, çocuk oyun alanları, basketbol oyun alanları, açık kapalı kafeterya bulunuyor. Ayrıca söz konusu projede özel elektrikli araç şarj istasyonlarına da yer veriliyor. 

Kaynak: Emlak Kulisi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.