Velux Ankara Fiyat Listesi!

Velux Ankara Fiyat Listesi!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Ankara projesi satışa çıktı. Velux Ankara'da daire fiyatları 499 bin liradan başlıyor.

A+A-

Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, İnönü Mahallesi’nden hayata geçirilen Velux Ankara projesinde satışlar başladı. Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup ve Acity firmaları ortak girişiminde yükselen projede cazip ödeme fırsatı sunuluyor.

Toplam bin adet konuttan oluşan Velux Ankara  projesinde  konut bloklarının 7 ile 15 kat arasında değişen yüksekliklerde olması planlanıyor. Projede daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. 

72 bin metrekare yaşam alanına sahip proje içerisinde bin adet konut ve 133 adet mağaza bulunuyor. Velux Ankara projesinde dairelerin büyüklükleri ise 60 metrekare ile 299 metrekare arasında değişiyor.

İnşaat aşamasında olan projede teslimlerin 2022 yılının 4'üncü çeyreğinde gerçekleşmesi planlanıyor. Velux Ankara'da fiyatlar 499 bin TL'den başlıyor.

18 bin metrekare peyzaj alanına ayrılan Velux Ankara projesinin içerisinde  spor salonu, sinema, kafe ve restoranlar, davet odası, satranç odası, dinlenme alanları mevcut. Projede ayrıca müzik odası, atölye, çok amaçlı salon, yürüyüş yolu, süs havuzları, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı otopark gibi alanlar da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.