Utopia World Hotel Satılıyor

Utopia World Hotel Satılıyor

Utopya Turizm Alanya'daki Utopia Worl Hotel'i Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş'ye satıyor. 559 odalı otelin satışı için iki şirket anlaşmaya vardı.

A+A-

Selectum Hotel Belek, Asteria Belek, Fastasia Hotel Çamyuva, WOW Bodrum ve Art Hotel ile bünyesinde 5 otel barındıran ATG Anex Tourism Group, Antalya Alanya'daki Utopya Turizm'e ait Utopia World Hotel için de harekete geçti.

2018'DE ÖN SÖZLEŞME İMZALANMIŞTI

ATG Anex Tourism Grup'a bağlı Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. ile Utopya Turizm arasında 2018 yılı Aralık ayında Alanya'daki 5 yıldızlı Utopia World Hotel' in satılmasına veya kiralanmasına yönelik "Satın Alma Opsiyonlu Kiralama Ön Sözleşmesi" imzalanmıştı.

4 AY SONRA SATIN ALMA KARARI

İki şirket arasında 4 ay içerisinde karşılıklı olarak yapılan çok sayıda görüşmeden sonra Utopia World Hotel'in kiralanması yerine satın alınması kararlaştırıldı.

559 ODASI VAR

Syedra antik kentinin, yakınında 2007'de inşa edilen tesis 559 odanın yanı sıra toplamda 312 adet villa/bina mevcut.. 105 bin metrekare arazi üzerine kurulan komplekste 15 bin metrekare Aqua park ve mavi bayraklı özel plaj da bulunuyor.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.