Ümsan’dan Bornova’ya 100 Konutluk 'Aegean Loft' Projesi

Ümsan’dan Bornova’ya 100 Konutluk 'Aegean Loft' Projesi

Ümsan İnşaat Forum Bornova’nın arka tarafında Aegean Loft projesine başladı. iki ayrı etapta 100’e yakın konut inşa edilecek. Aegean Loft birinci etabı 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Aegean Loft birinci etapta 1+1 ve 2+1 loft daire seçe

A+A-

Ümsan inşaat imzasıyla Forum Bornova-otoban ve Ege Üniversitesi arasında kalan ormanlık alanın dibinde hayata geçirilecek projede 44 adet 1+1 ve 6 adet 2+1 loft olmak üzere 50 bağımsız birim yer alacak. 1+1 bir daireler 60 metrekareden, 2++1 loft daireler 95 metrekareden meydana geliyor. 1+1 dairelerin yatak odalarının daha kullanışlı olması amacıyla katlanabilir yatak sistemi entegre edilecek.

1.100 metrekare arsa üzerinde yükselen Aegean Loft projesinin 4.000 metrekare inşaat alanı bulunuyor. 4 ayda kaba inşaatının bitmesi planlanan proje 14 ayda tamamlanarak Eylül 2018’de teslim edilecek.

FİYATLAR 350 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

1+1 daireler 350 bin TL’den, 2+1 loft daireler ise 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Firma özelinde kişiye özel faizsiz ödeme seçenekleri sunuluyor. İnşaat firması bir kısmı peşin olmak kaydıyla daire fiyatının bir miktarını faizsiz olarak daire teslimlerine kadar vadelendirebiliyor.

REZİDANS HİZMETİ VERİLECEK

Aegean Loft evlerinde daire teslimlerinin ardından profesyonel bir bina yönetimi şirketi aracılığıyla rezidans hizmeti sağlanacak. İsteyen konut sahipleri rezidans imkanından faydalanabilecek. Ayrıca daire sahiplerinin kullanması amacıyla bir spor aktivite tesisi yapılacak.

Dairelerde, 4’lü ankastre seti, merkezi uydu, elektrikli panjur, görüntülü interkom, merkezi sistem ısıtma ve soğutma, ısı ve ses yalıtımı vb. imkanlar bulunuyor.

ORMAN MANZARALI

Proje Ege Üniversitesi Hastanesi, forum Bornova AVM, Bornova Metro, Ege Üniversitesi ve Küçükpark’a yürüme mesafesinde bulunuyor. Yaklaşık 200 metre mesafede bulunan Çevreyolu aracılığıyla İzmir’in her tarafına kolay ulaşım imkanı sağlayan projedeki dairelerin önünde Ege Üniversitesi koruluğu uzanıyor. Orman manzarası dikkate alınarak dairelerde geniş balkonlara yer verildi. Çevreyolundan başlayarak Aegean Loft projesinin arka tarafından Ege Üniversitesi hastanesine bağlanacak yolun projesi de karayolları ve belediye tarafından hazırlanıyor.

2. ETAP İNŞAATI 2018’DE

Aegean Loft konutlarının yanında bulunan ormanın içinde kalan başka bir parselde anlaşma sağlayan Ümsan İnşaat projenin 2. Etabını da bu alanda hayata geçirecek. 2. Etapta da 50’ye yakın konut inşa edilecek. Ümsan inşaat Forum Bornova’nın arkasında toplamda 100’e yakın konut inşa edecek.

300 KONUTLUK 3 YENİ PROJE

Karşıyaka Devlet Hastanesi’nin karşısında 24 dairelik bir projemisini ruhsatını alıp 2 ay içerisinde başlaması planlıyor. Onur mahallesinde VELENA projesinin olduğu alanda 2 yeni proje daha başlıyor. VELENA Trio ve VELENA Loft projelerinde 25 daireden oluşuyor.2018 yılının başında başlaması planlanan Dedebaşı mahallesi kentsel dönüşüm projesinde ise 250 daire yapılacak. 

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.