Ulusoy Prestige Evleri Satışa Çıktı!

Ulusoy Prestige Evleri Satışa Çıktı!

Ulusoy İnşaat’ın Urla’daki yeni projesi Ulusoy Prestige Evleri projesi satışa çıktı. Denize 600 metre mesafede yer alan proje 6 villadan oluşuyor. Villaların fiyatı 2 milyon 750 bin liradan başlıyor.

A+A-

Urla Çeşmealtı’nda 1.781 metrekare arsa üzerinde yükselen Ulusoy Prestige Evleri projesinde 3+1 villalardan oluşuyor. Villalar 140 metrekare olarak tasarlandı. Site konseptinde hayata geçirilen projede peyzaj alanları ve yüzme havuzuna da yer verildi.

İnşaat çalışmaları başlayan projenin yılsonunda tamamlanması planlanıyor.

ulusoy-prestige-evleri-fiyat.jpg

FİYATLAR 2 MİLYON 750 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Satışa çıkmadan villaların yarısını sattıklarını belirten Ulusoy İnşaat yönetim kurulu başkanı Gökhan Ulusoy, “Projemizin lansman satışlarına başladık. Sınırlı sayıda villamız var. Satışa çıkmadan önce 3 villanın satışlarını tamamlamıştık. Elimizde 3 adet satılık villa kaldı. Urla’ya çok ciddi bir talep var. Kısa süre içerisinde bu villalarımızın satışı da tamamlanacaktır. Fiyatlarımız 2 milyon 750 bin liradan başlıyor” dedi.

KARMA PROJE GELİYOR

Urla İskele’de karma bir proje hayata geçireceklerini belirten Ulusoy, “Urla’da yeni başlayacak olan projelerimiz var. İskele mahallesinde 6 adet ticari alan 11 konuttan oluşan butik bir projeye başlayacağız. Bu projemizin hazırlıkları devam ediyor. 2022 yılında başlamayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

gokhan-ulusoy.jpg

İNŞAAT 7 AY, RUHSAT 6 AY SÜRÜYOR

Ruhsat süresi ile ilgili sıkıntılarını dile getiren Ulusoy sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Projemizin ruhsat başvurusunu 6 ay yaptık. Bürokrasinin yavaş olmasından dolayı ruhsat almamız 6 ay sürdü. Bu süreçte inşaat maliyetlerinde ciddi artışlar oldu.  6 ay önce demir alsaydık 4 bin 900 liraya alacaktık. Bugün demiri 7 bin 100 liradan almak zorundayız. Ruhsat süresinin 2-3 aya düşmesi gerekiyor. Biz 7 ayda inşaatı bitiriyoruz belediye 6 ayda ruhsat veremiyor.”

ulusoy-prestige-evleri-urla.jpg

ARSA MALİYETİ ÇOK YÜKSELDİ

Arsa fiyatlarında anormal bir artış yaşandığını da belirten Ulusoy, “İnşaat maliyetlerinde artış var ancak en büyük sıkıntı arsa maliyeti. Arsa maliyetimiz çok yükseldi. Metrekaresini 1.500 liradan aldığımız arsanın metrekare fiyatı 4.000 lira olmuş. Villa fiyatları yüzde 60-70 artarken arsa fiyatları yüzde 300 arttı. Arsadaki fiyat artışı tüketiciye yansıyor. Devletin denetlemesi gerekiyor. Arsa ve inşaat maliyetlerindeki yüksek fiyat artışları, bürokrasinin çok yavaş olması sektörümüzü olumsuz etkiliyor” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum