Tuzla Vesen Yalıları 1 Milyon 259 Bin Dolardan Başlayan Fiyatlarla Satışa Çıktı

Tuzla Vesen Yalıları 1 Milyon 259 Bin Dolardan Başlayan Fiyatlarla Satışa Çıktı

İstanbul'da Mercan Tuzla'da denize sıfır konumda, doğa içerisinde hayata geçirilen 158 adet yalı dairesi satışa çıktı. Vesen Yapı, Tuzla Vesen Yalıları'nda lüks ve deniz manzaralı daire fiyatları 1 Milyon 1259 Bin Dolardan başlıyor.

A+A-

İller Bankası’nın Tuzla Mercan’da denize sıfır konumdaki 40 bin 795 metrekarelik arsası üzerinde hasılat paylaşımı sistemiyle Vesen Yapı tarafından geliştirilen Vesen Yalıları projesi, 8 haziranda gerçekleştirilen bir basın toplantısıyla yatırımcılara tanıtıldı.

Zemin+3 katlı 16 blok halinde tasarlanan ve 3.5+1, 4.5+1 ve 5.5+1 kat planlarında 158 adet yalı dairesinden meydana gelen projede metrekare satış fiyatları 5.000 Dolardan, konutların satış fiyatları ise 1.259.000 Dolar’dan başlıyor. Lansmana özel olarak kısa bir süre için 1 Dolar, 15 TL’ye sabitlendi. Vesen Yalıları’ndan ev sahibi olmak isteyenler Halkbank’tan aylık 1.37 vade farkıyla konut kredisi kullanabilecekler.

Yüksek tavanlı daireleri, konutlara özel teras ve bahçe alanları, geniş yeşil alanları, zengin sosyal tesisleri, akıllı ev sistemleri gibi detaylara sahip proje, Marmaray ve E5 Karayolu’na 5 dakika, TEM Otoyolu ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan Mercan Tuzla Vesen Yalıları, bölgedeki alışveriş merkezlerine 5 kilometre, hastanelere ve üniversitelere ise 10 kilometre mesafede yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.