Turkmall'dan 200 Milyonluk Yeni Yatırım

Turkmall'dan 200 Milyonluk Yeni Yatırım

2,5 milyar TL yatırımla Forum Göztepe'yi yaşama geçiren Turkmall, mevcut proje sahası içindeki 200 milyonluk yeni yatırımın detaylarını paylaştı .Proje sahası içerisindeki 3 kamu arsası ihaleyle satın alınarak inşaat alanı 7.000 metrekare artırıldı.

A+A-

Forum Göztepe olarak gerçekleştirdikleri bu ek yatırımla birlikte 7 bin metrekarelik inşaat alanını paylaşımsız olarak proje yaşam alanına dahil ettiklerini kaydeden Altunhan, “Toplam 2,5 milyarlık yatırım tutarına ek olarak, girdiğimiz ihale sonucunda proje sahası içinde bulunan ve kamuya ait 3 parseli de projeye dahil ettik. 70 konutun kendimize ait olmasını sağladık ayrıca inşaatın hemen başlayacağının garantisini de aldık. İhale aynı mahallede faaliyet gösteren Duraklar Yapı ve Turkmall arasında geçti. İhaleyi kazanan taraf Turkmall oldu” diye konuştu.

Yönetim Kurulu Üyeleri Barış Öncü, Muhittin Coşkun ve Barış Er de, yeni yatırımla Forum Göztepe'nin daha da büyüdüğünü ve İzmir'e örnek bir proje sunmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

İZMİR'İN EN BÜYÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ

Alışveriş merkezi, rezidans, konut ve karma projeleriyle 30 yıldır ülkemizde ve dünyada 12 milyon metrekarelik proje inşa ederek toplamda 8 milyar dolardan fazla yatırım yapan ve sektörde 30 yılı geride bırakan Turkmall'un İzmir'e armağan ettiği Forum Göztepe, sosyal alanlar, alışveriş ve modern yaşamı bir arada sunacak örnek bir proje özelliği taşıyacak.

 

Esentepe mahallesinde yaşama geçecek olan Forum Göztepe, meydanı, sokağı ve sosyal donatılarıyla yeni bir yaşam merkezi oluşturacak. İzmir'in ihtiyaçlarına cevap verecek, modern mimariye sahip ve sağlam zemin üzerinde kurulacak projede bin 450 konut olacak. Ticari alanlar, ofis alanları sosyalleşmeye olanak sağlayacak mekanlar, her daire için bir kapalı otopark gibi pek çok özelliği bir arada sunulacak. Forum Göztepe, hem çevre yoluna hem de metroya ve sahile yakın bir konumda olmasıyla ulaşım avantajı da sunacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.