Türkiye'de İlk Defa Markalı Bir Konut Projesi Metaverse Evrenine Taşındı

Türkiye'de İlk Defa Markalı Bir Konut Projesi Metaverse Evrenine Taşındı

Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Park’ı Metaverse dünyasına taşıyarak bir ilke imza attı. Böylelikle Selenium Park, artık Metaverse dünyasında da yükselecek.

A+A-

18 dönüm arazi üzerine yatay mimari konseptle inşa edilen, 2+1’den 5,5+1 bahçe dubleksine kadar farklı daire seçenekleriyle toplam 195 adet bağımsız bölümün yer aldığı Selenium Park’tan ev sahibi olanlar, böylelikle Metaverse dünyasına da adım atmış oldular.

Selenium Park’ta ev sahiplerine tek tapu, çift mülkiyet…

Konuya ilişkin bir değerlendirme yapan Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu, dijitalleşen dünyada günümüz trendlerini takip ettiklerini ve özellikle tüketicilerin dijitalleşme odaklı eğilimlerini izleyerek bu çerçevede adımlar atmayı sürdürdüklerini belirtti.

İrfan Aşçıoğlu, şunları dile getirdi: “Pandeminin de etkisiyle dünya, tüm hızıyla dijitalleşiyor. Artık tüketiciler dilediği platformdan alışveriş yapıyor, gayrimenkul ürünlerine bakıyor, işini takip ediyor, eğlencesini dahi çevrimiçi gerçekleştirebiliyor. Metaverse ile birlikte ise, dijitalleşmenin ötesine geçiliyor ve dijital bir evrim yaşanıyor.  Dijital dünyanın sunduğu en büyük yeniliklerden biri olan ve hızla geleceğin dünyası olma yolunda ilerleyen Metaverse’de Aşçıoğlu olarak biz de yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Selenium Park projemizi, Metaverse’e taşıyarak aynı zamanda Türkiye gayrimenkul sektöründe bir de ilke imza atmış oluyoruz. İlerleyen dönemlerde bu yeni sanal dünyada farklı iş modelleriyle neler yapabileceğimiz ile ilgili olarak çalışıyoruz. Bugün için yüzde 55’inin satışını gerçekleştirdiğimiz Selenium Park projemiz, tamamlanıp sahiplerine teslim edildiğinde, yeni ev alan ev sahiplerinin Metaverse’de aynı arsa üzerinde yeri olacak. Yani ev sahiplerine tek tapu ile çift mülkiyet hakkına sahip olma imkanı vermiş olacağız. 55. yılımızı kutlarken her geçen gün kendimizi yenilemeye ve trendleri takip ederek inovasyonlar yapmaya devam ediyoruz. Günümüz teknolojisini tüm kuşaklar için takip ediyor, dijital evrime göre pozisyon alıyor ve bunu yaparken daire sahiplerimizi de düşünüyoruz.”

Araç erişimine tamamen kapalı peyzaj mimarisi ile tasarlanan Selenium Park’ta, gün ışığı alan kapalı havuz, özel sinema odası, fitness, sauna, buhar odası, Türk hamamı, masaj odası, kapalı çocuk oyun odası, açık çocuk oyun alanı, yürüyüş ve koşu parkurları gibi geniş sosyal alanlar yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.