Toryapı’dan 650 Milyonluk Proje

Toryapı’dan 650 Milyonluk Proje

Toryapı Kurucu ortakları Orhun Demirağ ve Tolga Çapkınoğlu 2028 yılına kadar villa ve daire seçeneklerinden oluşan projeleri 650 milyonluk yatırımla hayata geçireceklerini ifade etti.

A+A-

Pandemi sonrası sakin hayat özleminin ortaya çıkması ve öze dönüş şeklinde algılanan Ege’ye doğru hareketin ivme kazanması ile birlikte yavaş şehir trendinin, doğa ile barışmanın özgün temsilcisi olan Seferihisar; büyük şehir ritminin, bir sahil beldesinin sakinliği ile birleştiği yer olarak nitelendiriliyor.

İzmir’in doğal kimliğini şehir merkezinden uzaklaşmadan yaşama imkanı sunan yarımadanın yükselen değeri Seferihisar’da, TORYAPI imzalı projeler ile sessiz lüks kavramı doğal doku ve sanat ile bir araya geliyor.

toryapi-proje.jpg

2028 yılına kadarki süreçte villa ve daire seçenekli ayrı projelerde toplamda 650 milyonluk proje üretmeyi ve 500 kişilik istihdamı hedefleyen TORYAPI yönetim kurulu üyesi Orhun Demirağ;

“Yatırımlarımız ile ilgili önceliğimiz mutluluk alanları sunan, konforlu bir yaşam tarzına katkıda bulunmak. Yarımadaya yakışan projeleri en ince detayına kadar planlıyoruz. Seferihisar’da sakin yaşamın en konforlu halini oluşturmak için gayret ediyoruz. Bunun yanı sıra daha önce olduğu gibi maddi olarak yatırımcılarımıza ciddi kazançlar sağlıyoruz. Bunun en yakın örneği ARTE 707 projemiz. Her detayı düşünülmüş bir örnek. Özellikle 12 ay yaşanan ve yaşanılabilir projelere destek veriyoruz. Yatay mimariye önem verdiğimiz projelerimizde, benzer projeler arasında en büyük yeşil alana sahibiz. Gün doğumundan batımına kadar tüm renkleri doyasıya yaşamanız için tasarlıyoruz.

Yaşayanların kişisel tarzını yansıtan, ruhu olan, konforlu yaşam alanları...

Projelerin yalın ve konforlu olmasına dikkat çeken TORYAPI yönetim kurulu üyesi Tolga Çapkınoğlu; “Lagom” bizim bakış açımızı yansıtır. “Lagom” İsveç dilinde ne çok fazla, ne çok az, tam kararında anlamına geliyor. Denge ve farkındalığı destekliyor. Bunun evdeki yaşama ve dekorasyona tercümesi ise gerçekten ihtiyacınız olan şekilde yaşamayı vurgulayan bir hayat stili. Kodlarında yer alan farklı ve düzenli alanlarla işlevselliğe odaklanmış, huzur duygusunu besleyen ambiyanslar oluşturmak mümkün. Tasarım sırasında akıl bildiklerini unutup kendisini büyük oranda içgüdülere bırakmalı. Sonuç olarak, yaşayanların kişisel tarzını yansıtan, ruhu olan, konforlu ve her köşesi kullanılabilen bir ev ortaya çıkarmak, aydınlatma sisteminden yerleşimine kadar özen gösterilen, tüm alanlarında parke ve ahşap kullanılan aykırı alanlar oluşturmak için çabalıyoruz. Bahçedeki aydınlatma veya peyzaj için bile takvim programında ilerliyoruz. Ayrıca her yaptığımız proje bir an, bir anı, hikaye ya da bir değere bağlı. Onu kişiselleştirip o hikayeyi yaşamayı ve yaşatmayı amaçlıyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.