TOKİ'nin Kuşadası Arsa İhalesini 1 Milyar 800 Milyon TL Teklifle Eviz Yapı Kazandı

TOKİ'nin Kuşadası Arsa İhalesini 1 Milyar 800 Milyon TL Teklifle Eviz Yapı Kazandı

TOKİ'nin Kuşadası'nda satışa çıkardığı TOKİ'ye ait 15 parselden oluşan 266 bin 500 metrekarelik arsanın ihalesi sonuçlandı. İhaleyi, Kuşadası'nın en büyük konut üreticisi olan Eviz Yapı kazandı. Eviz Yapı 15 parsel için 1 milyar 800 milyon TL ödeyecek.

A+A-

Emlak Müzayede tarafından satışa sunulan Kuşadası Türkmen mahallesindeki 15 parselin ihalesinin tamamını Eviz Yapı kazandı. 1 milyar 800 milyon liradan satışa çıkarılan Yunan Adaları ve deniz manzaralı araziyi, ihaleye giren tek firma Eviz Yapı belirlenen fiyatta artış yapmadan aldı.

royal-panaroma.jpg

KUŞADASI'NA MİLYARLIK YATIRIM

Arsayı satın alan Eviz Yapı, yeni aldığı arsasının yakınında çok sayıda projeye de imza attı. Kuşadası'nın en büyük konut yatırımcısı olarak dikkat çeken firma  milyarlarca liralık projelere imza atıyor. Eviz Yapı son olarak Royal Panaroma Konakları projesini lansmana çıkarmıştı. 

İMAR PLANINA UYGUN PROJE YAPACAK

İmarının büyük bölümü 3 kat konut olarak tasarlanan, üç farklı parseli ise 2 kat ticaret alanı olarak belirlenen araziyi alan Eviz Yapı'nın yönetim kurulu başkanı Şakir Eviz, arazinin büyük bölümünün yeşil ve sosyal donatı alanlarına terk edileceğini, imar planlarına uygun yapılaşmaya gideceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.