TOKİ'den İzmir'de 5 Milyar 835 TL'ye Satılık 37 Arsa

TOKİ'den İzmir'de 5 Milyar 835 TL'ye Satılık 37 Arsa

TOKİ, İzmir'in Aliağa ilçesinde yer alan sanayi alanı imarlı 37 arsayı açık artırmayla satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların muhammen bedeli 5 milyar 835 milyon TL olarak belirlendi. İhalesi 31 Ağustosta gerçekleşecek

A+A-

Toplu Konut İdaresi, İzmir'in Aliağa ilçesinde yer alan sanayi imarlı arsaları satışa çıkardı. 1.00 emsal 15.50 metre yükseklik imarı bulunan arsaların açık artırma ihalesi 31 Ağustos 2023 Perşembe günü saat 10.30’da yapılacak.
Müzayede TOKİ’nin Ankara Çankaya Bilkent’teki Merkez Binası ile TOKİ’nin İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten de "emlakmuzayede.com.tr" adresinden teklif verilebilecek.

KDV’den muaf yüzde 35 peşinat 48 ay vade
Alıcılar, konut, ticaret, sanayi ve turizm tesis alanı niteliğindeki arsalara yüzde 35 peşinat 48 ay vade ile sahip olabilecek. Ayrıca arsalar KDV’den muaf şekilde satılacak.
Satışa sunulan arsalar arasında Ankara’da konut, Antalya’da turizm tesis alanı, Çanakkale’de plansız alanlar, Diyarbakır’da ticaret, İzmir’de sanayi tesisi, Kayseri’de konut ve Tekirdağ’da Lojistik tesis alanı bulunuyor.
Satışa ilişkin detaylı bilgiye “www.toki.gov.tr” ile “emlakmuzayede.com.tr” internet adresinden ve 0 212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.