Tiny Park Bademler Satışta! Fiyatlar 715 Bin TL'den Başlıyor

Tiny Park Bademler Satışta! Fiyatlar 715 Bin TL'den Başlıyor

Sarı Grup tarafından Urla Bademler'de hayata geçirilen Tiny Park Bademler projesinde 220 metrekarelik parseller 715 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

A+A-

İnşaat, hizmet ve turizm sektörlerinde yatırımları bulunan Sarı Grup son yıllarda alt ve orta gelir grubuna yönelik tiny house projeleri geliştirmeye başladı. 

Urla, Seferihisar, Menderes, Bergama'da tiny house projeleri geliştiren firma, Tiny Park Bademler projesinde 715 bin liradan başlayan fiyatlarla Tiny House arazilerini satışa çıkardı. Aynı zamanda tiny house üretimi de yapan Sarı Grup 2 ayda yüzde 55 satış oranına ulaştı.

Bademler'de 19 dönümlük arazi üzerine kurulan Tiny Park Bademler projesi 80 adet tiny house'tan oluşuyor. Her parsel brüt 220 metrekareden oluşurken net 175-180 metrekare kullanım alanına sahip. 

Tüm parseller elektrik, temiz su, pis su altyapısı hazır olarak teslim ediliyor. Projede ayrıca yeşillendirilmiş ortak alan ve çocuk oyun alanı da bulunuyor.

Çalışmaları tamamlanan Tiny Park Bademler'de yaşam başladı. 

TİNY HOUSE ÜRETİYOR

Tiny park arazilerini, altyapısı hazır olarak teslim eden Sarı Grup, Buca Kaynaklar'da bulunan üretim tesisinden Tiny Park markasıyla tiny house üretimi de gerçekleştiriyor. Tiny House'ları ruhsatlı olarak müşterilerine teslim eden Tiny Park, müşterilerden gelen taleplere göre özel üretim gerçekleştiriyor.

ÜST VE ORTA GELİR GRUBUNA YÖNELİK MÜSTAKİL YAŞAM PROJELERİ

Üst gelir grubuna hitap eden villa projelerine devam eden Sarı Grup, alt ve orta gelir grubunun müstakil yaşam talebini karşılamak için tiny house projelerine ağırlık verdi. Sarı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Eylem Sarı, "Pandemi ve deprem ile birlikte müstakil yaşam talebi arttı. Özellikle İzmir'de villa fiyatları çok yüksek olduğu için insanların büyük bir kısmı erişemiyor. Biz de daha düşük bütçelerle müstakil yaşam imkanı sağlamak için tiny house projelerine yöneldik. Diğer yandan üst segment villa üretimimiz de devam ediyor. Tiny house projelerimizi 12 ay yaşanabilecek şekilde tasarlıyoruz. Urla Bademler'de çok keyifli bir yaşam alanı oluşturduk. Seferihisar-İzmir yoluna çok yakın, kolayca ulaşılabilecek bir lokasyonda. Tiny house projesi yatırımlarımıza devam ediyoruz. Çok yakında birkaç yeni projenin startını vereceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.