The Kar Suites Alsancak’ta Yükseliyor!

The Kar Suites Alsancak’ta Yükseliyor!

Kar İnşaat tarafından Alsancak’ta hayata geçirilen The Kar Suites projesi 82 rezidanstan oluşuyor.

A+A-

Kar İnşaat tarafından Alsancak’ta Hilton oteline yakın bir mesafede hayata geçirilen The Kar Suites projesi 2 dönümlük arazi üzerinde yükseliyor.

4 ve 6 katlı iki bloktan oluşan The Kar Suites projesinde 82 rezidans yer alıyor. Zemin iyileştirme çalışmaları tamamlanan projenin inşaatı tamamlandı.

the-kar-suits-alsancak-satilik.jpg

1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yanı sıra 2+1ve 3+1 loft daire seçeneklerine de yer verilen projede 1+1 daireler 68 metrekare, 2+1 daireler 99 metrekare, 3+1 daireler 141 metrekare olarak tasarlandı.

kar-insaat-alsancak.jpg

DETAYLAR OTOPARKTAN BAŞLIYOR

Alsancak’ın en önemli sorunlarından biri olan otopark sorununu 3 katlı kapalı otopark ile çözdüklerini ifade eden The Kar Suites projesinin satış müdürü Onur Yoluç, “-3 kata kadar inen bir otoparkımız var. Otel ve AVM otoparkı mantığıyla dizayn edildi. Araçların manevra kabiliyetleri çok geniş. 2 katta çözebildiğimiz sıkışık bir otoparkı maliyetleri göze alarak 3 katta çözdük. Sütunlar çok az. Giriş çıkış ve park etme alanları çok geniş. Elektrikli araçlar için şarj ünitesi, arabaların bakım ve temizliği için ayrı bir bölüm yaptık. Aslında detaylar otoparktan başlıyor. Alsancak’ta otopark çok önemli bir konu. Bu yüzden otopark alanı çok detaylı çalışıldı ”dedi.

the-kar-suits-alsancak.jpg

YAŞAM DEĞERİNİ ORTAYA KOYAN DETAYLAR

Projenin sosyal imkanlarından da bahseden Yoluç, “Binanın girişinde 500 metrekarelik çok şık bir lobimiz var. Resepsiyon ve concierge hizmetlerimiz olacak. Misafir ağırlama alanımız ve bu alanda piyano ile kütüphanemiz olacak. 4 katlı binamızın en üst katında sosyal tesisler yapılacak. Burada jakuzi, sauna, fitness salonu, yoga ve platees stüdyosu, toplantı odası gibi alanlar yer alacak. Toplantı odası fikri Pandemi ile gelişti. Evden çalışanlar bu toplantı odasında online görüşmelerini yapabilecek. Sinema salonu olarak da kullanılacak bir televizyon odamız olacak. Projenin avlu ve terası yoğun bir peyzajla yeşillendiriliyor. Yeşil alanlarla şehrin beton etkisini kırmaya çalıştık. Bunların tamamı projedeki yaşam değerini ortaya koyan detaylar” ifadelerini kullandı.

yhe-kar-suits-lobi.jpg

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Web adresihttps://www.karinsaat.com/

Telefon: 0232 465 12 12

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.