Teos Vita’da Yaşam Başladı

Teos Vita’da Yaşam Başladı

İzmir’in gözde yerleşimlerinden Seferihisar’da, Sarıbektaş İnşaat imzası taşıyan Teos Vita projesinde yaşam başladı. Modern mimarisi, akıllı ev teknolojileri ve geniş yaşam alanlarıyla proje, bölgeye yeni bir yaşam standardı kazandırmayı hedefliyor.

A+A-

Sarıbektaş İnşaat Proje Genel Koordinatörü Ertuğrul Er, projenin hem mimari hem de teknik açıdan bölgeye yeni bir standart getirdiğini söyledi. Ertuğrul Er, proje hakkında şunları söyledi: “Teos Vita’yı 30 bin metrekarelik bir alan üzerinde hayata geçirdik. Toplamda 5 farklı tipte 70 villa yer alıyor. İkiz ve müstakil villa seçeneklerimiz mevcut. İkiz villalarda yapılar bitişik değil, yalnızca merdiven alanları ortak olacak şekilde tasarlandı.”

teos-vita-fiyat.jpg

600 metrekareye varan bahçe alanı...

Villaların plan yapısına ilişkin de bilgi veren Er, “Projede 5+1 ve 6+1 seçeneklerimiz bulunuyor. Çoğunluğu 5+1 villalardan oluşuyor. Tüm villalar bodrum kat dahil 3 katlı. Bodrum kat için ayrı giriş de mevcut. Net kullanım alanlarımız 195 ile 265 metrekare arasında değişiyor. Arsa paylarımız 320 metrekare ile 650 metrekare arasında. Bahçe alanları ise 240 metrekareden 600 metrekareye kadar çıkıyor. İsteyenler için opsiyonel havuz seçeneğimiz de var” dedi.

Projenin sosyal yaşam alanlarına da değinen Er, şunları aktardı: “Basketbol sahası, yürüyüş yolları ve tenis kortları gibi sosyal donatılar planladık. Seferihisar’da alışılmış projelerin bir adım ötesine geçmeyi hedefledik.”

teos-vita-satilik.jpg

Akıllı ev sistemiyle donatıldı

Teknik donanım ve iç mekan özellikleriyle ilgili olarak, “Tüm villalarımız Panasonic marka tam akıllı ev sistemiyle donatıldı. Isıtma, soğutma ve panjur gibi sistemleri cep telefonundan yönetmek mümkün. Doğramalarda Linea Rossa marka alüminyum kullandık. Mutfaklarda Franke marka ankastre ürünler yer alıyor. Buzdolabı, ocak, davlumbaz ve mikrodalga fırın standart olarak sunuluyor. Çamaşır ve bulaşık makinesi ise kullanıcı tercihine bırakıldı. Tüm mobilyalarımız lake, zeminler seramik ve yerden ısıtma sistemi mevcut. Ayrıca doğalgaz ve internet altyapımız hazır” ifadelerini kullandı.

teos-vita-seferihisar.jpg

Konum avantajına ilişkin de konuşan Er, şu bilgileri paylaştı: “Projemiz Yelki’deki özel okullara yaklaşık 15 dakika mesafede ve servis imkanı bulunuyor. Sığacık Marina’ya 5 dakika, Urla’ya 20 dakika uzaklıktayız. Otoyol bağlantılarına yakın bir konumdayız.”

36 aya varan vade seçeneği

Satış sürecine ilişkin de değerlendirmede bulunan Er, sözlerini şöyle tamamladı: “Sınırlı sayıda villalarımızın satışları devam ediyor. Yüzde 50 peşinatla kalan kısmı 12 ay faizsiz vadelendiriyoruz. Yüzde 30 peşinatta ise kalan tutarı 36 ay vadeyle yüzde 1,60 faiz oranıyla sunabiliyoruz. Ayrıca kişiye özel ödeme seçeneklerimiz de mevcut.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.