TCDD'den 1.5 Milyon TL'ye Satılık 3 Arsa

TCDD'den 1.5 Milyon TL'ye Satılık 3 Arsa

İzmir TCDD 3. bölge müdürlüğü, Halkapınar ve Tepecik'te 3 adet arsayı 1 milyon 580 bin TL'ye satışa çıkardı.

A+A-

İzmir TCDD 3. bölge müdürlüğü İzmir İli, Konak ilçesi, Halkapınar mahallesinde 1 adet, Tepecik Mahallesinde 2 adet arsayı satışa çıkardı. TCDD 3. bölge müdürlüğü Buca, Torbalı ve Bayındır'da yer alan 3 adet arsada da çok küçük hisslerini de satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 mayısta gerçekleşecek. 

İHALE YÖNTEMİYLE SATILACAKTIR.

1) TCDD Genel Müdürlüğünün hissesinin bulunduğu İzmir İli, Konak ilçesi, Halkapınar mahallesinde 1 adet, Tepecik Mahallesinde 2 adet, Buca ilçesinde 1 adet, Torbalı ilçesinde 1 adet, Bayındır ilçesinde 1 adet olmak üzere toplamda 6 adet taşınmazda var olan TCDD Genel Müdürlüğüne ait hisseler satılacaktır.

Satış İhalesi, kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle aşağıda belirtilen gün ve saatlerde TCDD 3. Bölge Müdürlüğü binasının 1. katında bulunan toplantı salonunda, “Pazarlık Usulü” ile yapılacaktır. İhale Komisyonu’nca gerek görülmesi halinde, ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecektir.

2) Katılımcılar ayrı ayrı olmak koşuluyla, birden fazla ihaleye teklif verebilirler.

3) İhaleye katılabilmek için gayrimenkuller için ayrı ayrı İhale Şartnamesi alınması ve tekliflerin TCDD 3. Bölge Müdürlüğü Emlak Müdürlüğü - Alsancak / İZMİR adresine son teklif verme günü ve saatine kadar elden teslim edilmesi zorunludur. Belirtilen tarih ve saatten sonra verilecek teklifler değerlendirilmeyecektir.

4) Tanıtım Dokümanı ve İhale Şartnamesi bedelleri, İdarenin; Vakıflar Bankası Şubesinin TR360001 5001 5800 7295 2530 88 nolu hesabına veya 3. Bölge Müdürlüğü veznesine yatırılacaktır.

Dekontta; katılımcıların (Ortak Girişim Grubu olması halinde Ortak Girişim Grubunun adına veya üyelerinden birinin adına olması gerekir) ismi ile hangi ihaleye ilişkin doküman alınacağı belirtilecektir. Tanıtım dokümanı ve İhale Şartnamesi karşılığı olarak alınan bedel her ne surette olursa olsun iade edilmez.

5) İhale konusu taşınmazların geçici teminat miktarları ve ihale şartnamesi bedelleri aşağıdaki listede belirlenmiştir.

devlet-demiryollarindan-satilik-arsa.jpg

6) TCDD Genel Müdürlüğü ihale işlemlerini 4046 sayılı Kanun çerçevesinde yürütmektedir. Özelleştirme işlemleri 2886 sayılı İhale Kanunu ile 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’na tabi olmayıp, TCDD, ihaleyi yapıp yapmamakta, dilediğine yapmakta, teklif verme süresini belirli bir tarihe kadar veya bilahare belirlenecek bir tarihe kadar uzatmakta serbesttir.
7) Ayrıca 0 232 464 31 31 / 368 veya 4128 numaralı telefondan ve www.tcdd.gov.tr adresinden ihaleye ilişkin bilgi alınabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.