Tahtalı Park Deluxe Mudanya’da Deniz Manzarasıyla Yükseliyor

Tahtalı Park Deluxe Mudanya’da Deniz Manzarasıyla Yükseliyor

Tahtalı Grup İnşaat AŞ tarafından Mudanya’da hayata geçirdiği deniz manzaralı  Tahtalı Park Deluxe projesi yüksek yatırım getirisi vaadiyle dikkat çekiyor.

A+A-

Tahtalı Grup İnşaat'ın Mudanya Halitpaşa Mahallesi'nde inşa ettiği son projesi Tahtalı Park Deluxe, deniz manzarasıyla yükselmeye devam ediyor.

Tahtalı Park Deluxe projesinin özellikleri ve sosyal alanları

Geçen yıl inşaat çalışmaları başlayan Tahtalı Park Deluxe projesi 3524 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje, 4 blok 50 daireden meydana geliyor. Projenin site içerisinde 24 saat güvenlik kamera sistemleri, yeşil alanlar ile çocuk ve yetişkin yüzme havuzu gibi sosyal alanların yanı sıra otopark hizmeti de bulunuyor.

İstanbul'da yaşayanlar için 1 saat 45 dakika gibi kısa süreli ulaşım imkanı bulunan proje, bu özelliğiyle de İstanbullu yöneticiler için de oldukça elverişli ve avantajlı bir özelliğini de barındırıyor.

Ahmet Tahtalı: "Projemizde huzur ve mutluluğa dair birçok şey var"

Tahtalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tahtalı, grup olarak uzun yıllardır Mudanya'da hizmet verdiklerini söyledi.

Mudanya'daki projelerinin, huzur arayanlar için oldukça ideal olduğunu dile getiren Tahtalı, şu görüşleri iletti:

 "Biz slogan olarak, 'Hayat sevince güzel' demiştik. Bu şiarla vatandaşlarımıza, müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu projemizde, huzura ve mutluluğa dair aradığınız birçok şeyi bulacaksınız. Ayrıca, huzur ve mutluluk projemizle çok yakınınızda. Projemizde, yaşamınıza ve huzurunuza renk katan detaylar bulunuyor. Her insanın, Tahtalı Park Deluxe gibi insanın yaşamında ihtiyaç duyduğu her şeye yakın olan bir evi olmalı."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.