Tablo Adalar Satışa Çıktı!

Tablo Adalar Satışa Çıktı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) İstanbul’un Maltepe ilçesinde hayata geçirdiği yeni projesi Tablo Adalar satışa sunuldu.

A+A-

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) İstanbul’un Maltepe ilçesinde inşa ettiği yeni projesi Tablo Adalar, satışa sunuldu. İstanbul’un çekim merkezi Anadolu Yakası’nda yer alan Tablo Adalar projesi, bahçe katından başlayan Marmara Denizi ve Adalar manzarasıyla ön plana çıkıyor. 

Eşsiz manzarası ve “En mutlu Tablolar için” sloganıyla satışa çıkan toplamda 15 bin 264 metrekare arsa alanına ve 67 bin 861 metrakare yapı alanına sahip durumda. Mimari tasarım ve uygulamaları Tabanlıoğlu Mimarlık imzası taşıyan projenin ana yükleniciliğini Rönesans REC Uluslararası İnşaat üstleniyor. Tablo Adalar, 1+1’den 5+2’e kadar değişen konut tiplerinin yanı sıra, geniş balkon, büyük peyzaj alanı ve zengin sosyal donatılarıyla E-5 ve Kadıköy-Tavşantepe Metro Hattının hemen yakınında yer alıyor. 

 Prens Adaları’na bakan sosyal tesisleri ile zenginleştirilen Tablo Adalar, açık ve kapalı yüzme havuzu, günün her anında temiz bir nefes almayı mümkün kılan kat bahçeleri, teraslar, basketbol sahası ve tenis kortu, çocuk oyun alanları ve güçlü peyzaj alanı ile proje sakinlerini yeni nesil yaşam anlayışıyla bir araya getiriyor. Sevdikleriniz ve aileleriniz ile beraber huzurlu bir yaşam geçirebilmeniz için hedeflenen konutlar, adalar ve orman manzarasına sahip ferah dairelerden oluşuyor.

 İstanbul’a değer katan örnek bir proje

VakıfBank ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Vakıf GYO’nun geçtiğimiz günlerde, Kalder tarafından Ulusal Kalite Kongresinde Mükemmellikte Yetkinlik ödülü aldığını anımsatan Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, “VakıfBank Genel Müdürümüz Sayın Abdi Serdar Üstünsalih’in de ifade ettiği gibi VakıfBank ailesi olarak dünyamıza, geleceğimize ve topluma karşı sorumluluk sahibi olduğumuzu daha yüksek sesle konuşmaya başlıyoruz.” dedi.

Bu anlamda Vakıf GYO’nun sağlam temelli kurumsal yapısı ile sürdürülebilir büyüme stratejisini gerçekleştirme hedeflerine ulaştıklarını dile getiren Onur İncehasan, “2022 yılını şirketimiz açısından bir sıçrama yılı olarak planlıyoruz. Sermaye yapımız itibariyle potansiyel yatırımcılarımız için yatırım yapmaya çok uygun güvenli bir limanız. Bu yıl Ekim ayında Ankara’da müjdesini verdiğimiz Cubes  Ankara  projesinin ardından, bugün de İstanbul’da yeni yatırımımız Tablo Adalar’ı satışa sunuyoruz. Yeni proje geliştirirken üç şeye dikkat ediyoruz. Birincisi bölgeye değer katmak, ikincisi kentin ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek ve üçüncüsü ve en önemlisi de hem ekonomik hem de çevresel sürdürülebilirliğe katkıda bulunmak… Bu anlamda Tablo Adalar Bu anlamda Vakıf GYO’nun sağlam temelli kurumsal yapısı ile sürdürülebilir büyüme stratejisini gerçekleştirme yolunda emin adımlarla ilerlediğini sözlerine ekleyen Onur İncehasan, “2022 yılını şirketimiz açısından bir sıçrama yılı olarak planlıyoruz. Sermaye yapımız itibariyle potansiyel yatırımcılarımız için yatırım yapmaya çok uygun güvenli bir limanız. Bu yıl Ekim ayında Ankara’da müjdesini verdiğimiz Cubes Ankara projesinin ardından, bugün de İstanbul’da yeni yatırımımız Tablo Adalar’ı satışa sunuyoruz. Yeni proje geliştirirken üç şeye dikkat ediyoruz. Birincisi bölgeye değer katmak, ikincisi kentin ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek ve üçüncüsü ve en önemlisi de hem ekonomik hem de çevresel sürdürülebilirliğe katkıda bulunmak… Bu anlamda Tablo Adalar yatırımımızın İstanbul’a ekonomik ve yaşamsal olarak değer katan örnek bir proje olacağını şimdiden söyleyebilirim.” ifadelerini kullandı.

Merkezi konumuyla dikkat çekiyor

Projeyle ilgili bilgileri de aktaran Onur İncehasan, “2023’ün Aralık ayında teslimini planladığımız Tablo Adalar projesi Anadolu Yakası’nın merkezinde, Maltepe Zümrütevler’de yer alıyor. Tablo Adalar, sadece eşsiz manzarasıyla değil, ulaşım kolaylığı ve yatırım değeri açısından da büyük bir potansiyel taşıyor” şeklinde konuştu.

Tablo Adalar Proje bilgileri

Yatırımcı Firma: Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ. (%99) – Obaköy AŞ. (%1)
Proje Adı: Tablo Adalar
Konumu: İstanbul, Maltepe, Zümrütevler Mh.
Toplam Arsa Alanı: 15.264 m2   
Yapı İnşaat Alanı: 67.861 m2
Toplam Bağımsız bölüm sayısı: 316 konut + 1 adet ticari ünite
Toplam Blok sayısı: 2
Proje Mimarı: Tabanlıoğlu Mimarlık
Proje Yüklenicisi: Rönesans REC Uluslararası İnşaat 
Teslim Tarihi: Aralık 2023

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.