Swissotel Residences Çeşme Lansmana Çıktı!

Swissotel Residences Çeşme Lansmana Çıktı!

Miray İnşaat, Za Madencilik ve Dilek holding ortaklığıyla inşa edilen Swissotel Residences projesinin lansmanı yapıldı. 500 milyon TL yatırımla hayata geçirilen projede rezidans fiyatları 563 bin Eurodan başlıyor.

A+A-

Lansman toplantısına Miray İnşaat yönetim kurulu başkanı Haydar İnaç, Za madencilik yönetim kurulu başkanı Sabit Aydın ve Dilek Holding yönetim kurulu başkanı Adil Dilek katıldı.

PROJE DETAYLARI

500 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Swissotel Residences Çeşme projesi 110 adet rezidans ve 248 odalı otelden oluşuyor. Durmuş Dilekçi tarafından tasarlanan projedeki mevcut yapının büyük bir kısmını güçlendirilip yeni bir kimlik kazandırılırken yeni yapılar da inşa edilecek. Rezidans kısmında 1+1’den 5+1’e kadar çeşitli daire seçeneği ve 6 villa yer alacak.  Rezidansların büyüklüğü 87 metrekare ile 1200 metrekare arasında değişiyor. Rezidans alanlar bu rezidansları sezonluk veya yıllık olarak otel aracılığıyla kiralayabilecek.

sisotel-cesme.png

ÖN TALEPTE REZİDANSLARIN YÜZDE 70’İ İÇİN BAĞLANTI YAPILDI

Proje ile ilgili bilgi paylaşan Haydar İnaç, “Projemiz Miray İnşaat, Za Madencilik ve Dilek Holding konsorsiyumu tarafından hayata geçiriliyor. Bu bölgede bu büyüklükte başka bir proje olmayacak. Ilıca kumsalındaki ilk ve son proje. İnşaat yasağı 15 Eylülde bitiyor. 16 Eylülde hızlı bir şekilde inşaata başlayacağız. . Projemizi 2022 yılı yaz sezonuna yetiştirmeye çalışıyoruz. Ön talep sürecinde rezidanslarımızın yüzde 70 için bağlantı yaptık. Henüz satışa çıkmadık ama satışa çıktığımızda bunların tamamının satışa dönüşeceğini söyleyebilirim Projemize gelen taleplerin yüzde 60’ı İzmirlilerden geldi” dedi.

swissotel-cesme.jpg

1,5 SAATTE ANLAŞMAYA VARDIK

Miray İnşaat ve Za Madencilik ile anlaşma süreçlerini anlatan Adil Dilek, “2001 yılında Sheraton otel olarak hizmet vermeye başladık. 20 yıl geçti. Şartlar ve otelcilik anlayışı değişti. Biz de yenilenmeye gidelim dedik. 398 odamızı 248’e düşürdük. Bu projeyi Sabit bey ve Haydar beyle çalışıyoruz. Projeyi zamanında tamamlayacağına inanıyorum. Bu projeyi yeniden tasarlamaya karar verdikten sonra Haydar bey ve Sabit bey tanışmak için bizi ziyarete geldiler. Tanıştıktan sonra bir anda el sıkıştık. 1,5 saat içerisinde spontane gelişti” ifadelerini kullandı.

miray.jpg

Za madencilik yönetim kurulu başkanı Sabit Aydın, de böyle bir projede yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.