Sultanbeyli'de Hisseli Tapu Sorunu Çözülüyor

Sultanbeyli'de Hisseli Tapu Sorunu Çözülüyor

Sultanbeyli'nin 3 mahallesinde hisseli parseller ile ilgili imar düzenlemesi tamamlanarak askı süreci başladı. Bu kapsamda Battalgazi (1415-1534), Adil (1415) ve Mimar Sinan Mahallesi (1534) parseller askıya çıktı.

A+A-

Sultanbeyli vatandaşlar tapusuna kavuşuyor. Sultanbeyli Belediyesi'nde yer alan habere göre, birçok parselde tapular hak sahiplerine teslim edilirken çalışmaları tamamlanan parsellerde hızla askıya çıkıyor. Ölçümleri tamamlanan Battalgazi (1415-1534), Adil (1415) ve Mimar Sinan Mahallesi (1534) parseller askıya çıktı. 30 gün süreyle askıda kalacak olan parseller için daha sonra hak sahiplerine tebligatlar gönderilecek. Tebligatlarını alan hak sahipleri belediyeye başvuruda bulunarak tapularına kavuşabilecek.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin mülkiyet ofisine ziyarette bulundu ve hak sahibi bazı vatandaşlara tapularını teslim etti. Burada askıya yeni çıkan parselleri inceleyen Başkan Keskin, “Yeni parsellerimiz askıya çıktı. Hemşehrilerimize hayırlı olsun. Gönül belediyeciliği anlayışımızdan taviz vermeden halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Rabbime hamdolsun ilçemizin bu sorununu çözdük. Hızla çalışmalarını tamamladığımız parsellerimizi askıya çıkartıyoruz ve hemşehrilerimizin tapu özlemine son veriyoruz”. diye konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum