Soytaş Foça Satışa Çıktı! Fiyatlar 2  Milyon 600 Bin TL'den Başlıyor

Soytaş Foça Satışa Çıktı! Fiyatlar 2 Milyon 600 Bin TL'den Başlıyor

Soytaş Holding tarafından İzmir'in Foça ilçesinde 150 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen Soytaş Foça projesinde ön talep süreci başladı. 220 adet 1+1 villa house'tan oluşan projede fiyatlar 2 milyon 600 bin liradan başlıyor

A+A-

Soytaş Holding imzasıyla İzmir Foça'da hayata geçirilen Soytaş Foça projesinde ön talep süreci başladı. Soytaş Foça projesinde, Avrupa'nın en önemli turizm destinasyonlarında pandeminin de etkisiyle hızla büyüyen 'Villa House'lar yer alıyor. Proje İzmir'de Eski Foça ile Yeni Foça arasında hayata geçiriliyor.

150 dönümlük arazide hayata geçirilen Soytaş Foça'da tamamı 1+1 ve bahçeli konutlar yer alıyor.

Soytaş Foça projesinde yer alan 1+1 konutların fiyatları 2 milyon 600 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Hemen tapu imkanı sunulan Soytaş Foça, yeşillikler içinde yükseliyor. Proje denize sıfır olmasıyla dikkat çekiyor. Soytaş Foça projesinin kendine özel bir koyu ile plajı da bulunuyor.

Geniş sosyal alanlara sahip projede çocuk oyun bahçeleri, jimnastik alanları  kafe, restoran, gün doğumunun izlenebileceği Zen Bahçesi, gün batımının görülebileceği Günbatımı Korusu ve yoga alanı, voleybol ile basketbol sahası gibi pek çok farklı sosyal donatı alanları yer alıyor. 

 

Soytaş Foça projesi, az katlı bloklarda geniş bahçeli Villa House'lardan meydana geliyor. Yeni normale göre tasarlanan projede, zeytin ağaçlarının gölgesinde ve meşhur Foça otlarının kokusu eşliğinde doğa ile iç içe bir yaşam sunuluyor. 

Soytaş Foça projesi Haydar Aliyev Dostluk ve Hatıra Ormanı'na, Foça Devlet Hastanesi'ne ve İngiliz Burnu'na 5 dakika, Windsurf ve Yelken Kulübü'ne ve Foça Merkez'e 10 dakika, Foça Limanı'na 15 dakika, Menemen'e 25 dakika, Karşıyaka'ya 30 dakika, Adnan Menderes Havalimanı'na 1 saat 20 dakika, Urla'ya 1 saat 30 dakika, Çeşme ile Seferihasar'a 1 saat 45 dakika mesafede yükseliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.