Sinpaş’tan Ev Alma Zamanı

Sinpaş’tan Ev Alma Zamanı

45 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Sinpaş, ev sahibi yapmaya devam ediyor. 2019 yılının son çeyreğinde projelerini 0,75 vade oranıyla tüketiciye sunuyor.

A+A-

Bugüne kadar 61 projede 10 binlerce konut geliştiren Sinpaş 45 yıldır yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Her biri farklı konseptlerde geliştirilen ve şu an satışta yer alan tüm projelerini avantajlı bir vade oranı ile satışa sunuyor.

‘Yatırım Yapacaksan Sinpaş’tan’, ‘Yuva Kuracaksan Sinpaş’tan’ başlıklarıyla dikkat çeken kampanya da ‘Ev Alacaksın Sinpaş’tan’ sözüyle hem ev sahibi olmak isteyen müşteriye hem de gayrimenkul yatırımcılarına 0,75 vade oranıyla sesleniyor.

45 yıllık istikrar!

Geliştirdiği tüm özgün projeleriyle 45 yıldır istikrarlı büyümesi, kazanılan sayısız ödülle Sinpaş’ın hem marka hem de finansal kimliği büyütmüş hem de istihdam ve ekonomik kalkınmada aktif rol olarak Türkiye’ye değer katmıştır. Birbirinin tekrarı olmayan Sinpaş projeleri yatırımcısını kalkındırırken proje geliştirdiği lokasyonlarda da bölgenin gelişimine katkı sağlamıştır.

Sinpaş’ın algısı: GÜVEN

Üretmeye ve yatırımlarına ara vermeden devam eden Sinpaş GYO, inşaat sektöründe yarım yüzyıla yaklaşan deneyimin, ortakları ve müşterileri ile kurduğu duygusal bağın, projelerin lokasyon ve mimarisindeki seçiciliğinin ve özgün kurum kültürünün verdiği güçle liderliğini korumaktadır. Ülkemizin özel sektörde şu ana kadarki en fazla konut geliştiren markası Sinpaş İstanbul’da Sinpaş Country, Queen Bomonti, Gökorman, Metrolife, Finans Şehir, Sinpaş Time Ankara’da Altınoran, Marina Ankara, Marina Towers, Ege Vadisi, Bursa’da Bursa Modern projelerinde satışlar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.