Sinpaş Kızılbük Devremülk Satışa Çıktı

Sinpaş Kızılbük Devremülk Satışa Çıktı

Sİnpaş GYO tarafından Muğla Marmaris'te hayata geçirilen Kızılbük projesindeki devremülkler satışa sunuldu. Sinpaş Kızılbük Devremülk projesi denize sıfır mesafede inşa ediliyor.

A+A-

Teras , bahçe , dubleks gibi farklı tip ve büyüklüklerde deniz veya avlu manzaralı toplam 546 daire, 4 kişiden 10 kişiye kadar, her aileye uygun şekilde tasarlandı. Tekne konseptinden yola çıkarak tasarlanmış dairelerin her birinin balkonunda termal kür alabilme imkanına sahip.

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde teslimler 2023'te yapılacak. Projede yer alan 1+0 evler 59 metrekare ile 98 metrekare, 1 oda 1 salon evler konutlar 120 metrekare ile 126 metrekare, 2 oda 1 salon evler 142 metrekare ile 182 metrekare, 3 oda 1 salon evler 216 metrekare ile 270 metrekare büyüklükte tasarlandı. 

sinpas-devremulk.jpg

4 farklı koydan denize girip su sporları yapabileceğiniz, çarşısında her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz Kızılbük Wellness Resort alanı mevcut.

Kızılbük Wellness Resort, termal havuzları, spa ve masaj alanları; Wellnesspark’taki beslenme, egzersiz ve detoks hizmetleri; orman içinde çocuklar için macera ve su parkları, her ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabileceğiniz çarşısı ile; size yılın her günü ayrıcalıklarla dolu, yenileyici ve sağlıklı bir tatil konsepti sunuyor.

SİNPAŞ KIZILBÜK NEREDE?

Marmaris'in en özel bölgelerinden biri olan İçmeler'de; havalimanına ve bölgenin popüler destinasyonlarına yakın konumuyla yakın çevresinde de keşiflerle dolu bir tatil imkanı veren Kızılbük Wellness Resort; sizi devre mülk sistemiyle evinizin samimiyetinde, yeni nesil bir tatil anlayışı ile buluşturuyor.

Hem kara hem de deniz üzerinden ulaşabileceğiniz sadece kadınlara özel olan, Ladies Beach’te dinlenme alanları, snack barlar ve yeme içme alanı ile tamamen size özel, huzurlu bir günün tadını çıkarın. Siz dinlenirken çocuklarınız da yanı başınızdaki kum havuzunda yaşıtları ile güvenle vakit geçirsin.

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları henüz paylaşılmadı. Sinpaş Kızılbük fiyat bilgisi 444 19 74 numaralı telefondan öğrenilebiliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum