Siltaş Panorama'da Metrekare Fiyatları 28 bin liradan Başlıyor!

Siltaş Panorama'da Metrekare Fiyatları 28 bin liradan Başlıyor!

Siltaş Yapı Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erdinç Tunç, devam eden kampanya kapsamında yüzde 10 indirim yaptıklarını ve yüzde 40 peşinat ile şirket bünyesinde 24 aya varan taksit imkânı sağladıklarını açıkladı.

A+A-

Kente değer katma hedefiyle 2011 yılından bu yana güven, kalite ve insan odaklı yaşam alanları inşa eden Siltaş Yapı’nın geçtiğimiz günlerde lansmanı gerçekleşen Siltaş Panorama projesinde avantajlı kampanya fırsatları Kurban Bayramı’nda da devam ediyor. Projenin Anadolu Yakası’nın her geçen gün hızla değerlenen yerleşim alanlarından Pendik’te denize ve yeşile komşu olarak konumlandığını ve Pendik’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olduğunu belirten Siltaş Yapı Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erdinç Tunç, uyguladıkları özel kampanya ile ilgili verdi.

Metrekare fiyatları 28 bin liradan başlıyor

Siltaş Panorama’nın daire fiyatları hakkında bilgi veren Erdinç Tunç, sözlerine şöyle devam etti; “Projemizde 2+1, 3+1, 3,5+1 4+1, 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. 104 adet 2+1, 485 adet 3+1, 50 adet 4+1, 6 adet 5+1 ve 5 adet dubleks dairemiz bulunuyor. Bunların içinde dubleksler ve teras bahçeli seçenekler de mevcut. Projede metrekare fiyatlarımız 28 bin liradan başlıyor. Daire tiplerine göre ise fiyatlarımız; 2+1’lerde 2 milyon ila 3 milyon arasında, 3+1’lerde 3 milyon ila 6 milyon lira arasında, 4+1’lerde 6 buçuk milyon ila 8 buçuk milyon lira arasında, 5+1’lerde ise 9 milyon ila 18 milyon lira arasında değişiyor. Siltaş Panorama, komple bir yaşam alanı sunan LifeX konsepti içerisindeki misafir süiti, cep sineması, kafe-kütüphane başta olmak üzere yüzme havuzu, toplantı odası, çocuk oyun odası, fitness salonu ve saunası ile yaşama ekstra konfor katacak çok sayıda detaya sahip. Proje tatil köyünü aratmayan zengin konseptiyle ev sahiplerine dört mevsim ayrıcalıklar sunuyor. Kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alan Siltaş Panorama; metroya 4 dakika, Pendik sahiline 5 dakika, Pendik Marina’ya 9 dakika, yüksek hızlı trene ve İDO Pendik Terminali’ne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika mesafede konumlanıyor.”

Yüzde 10 indirim, yüzde 40 peşinat ve 24 ay taksit imkânı

Kampanya kapsamında lansman dönemine özel yüzde 10 indirimin yanı sıra ek fırsatlar da sunduklarını ifade eden Tunç, “Ödemenin yüzde 40’ını peşin alıyor, kalan kısmında da şirketimiz bünyesinde 24 aya kadar taksit yapıyoruz. Banka kredisi kullanmak isteyenler için de pek çok kamu bankası ve özel banka alternatifi sunacağız. Yanı sıra kişiye özel alternatif ödeme planları da geliştirebiliyoruz. Çünkü biz hayal ettikleri evi arayanların doğru bir gayrimenkul yatırımı ile kazançlı çıkmasını amaçlıyoruz. Siltaş Panorama ile sadece bir ev değil, hayata ekstra konfor katan komple bir yaşam alanı sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.