Selenium Park  Ön Satışa Çıkıyor!

Selenium Park Ön Satışa Çıkıyor!

Aşçıoğlu’nun “Tarihin huzurunda derin bir nefes” sloganı ile hayata geçecek yepyeni yaşam projesi Selenium Park, Zeytinburnu Kazlıçeşme’de, tarihi surlara komşu yeni projesiyle ön satış sürecini başlattı.

A+A-

Yatay Mimari Konseptli, Bahçeli, Balkonlu, Teraslı ve Sur Manzaralı Bir Yaşam

Bölgesindeki benzersiz yatay mimari konseptiyle 2+1’den 5,5+1 bahçe dublekse kadar farklı seçeneklerin yer aldığı Selenium Park, tarihi surların yanı sıra 32 dönüm büyüklüğündeki, içerisinde çocuk oyun parkları, yürüyüş/bisiklet yolları, sosyal tesisler ve geniş yeşil alanı bulunan Belgradkapı Parkı’ına komşu olarak yükseliyor.

Yürüme mesafesinde özel üniversiteler, köklü hastaneler, eğitim kurumları, alışveriş merkezleri ve sosyal tesisler bulunan Selenium Park’ta 112 m2’den 352 m2’ye kadar farklı büyüklüklerdeki daireler ile 63 m2 ile 182 m2 arasında değişen alanlarla teras ve bahçe seçenekleri sunan toplam 196 birim yer alıyor. Şehrin gerçek merkezinde, çok özel bir lokasyon ve arazide villa konforunda bahçeli ev keyfi sunan Selenium Park’ta bahçeli ev seçenekleri 3+1’den 5,5+1 büyüklüğe kadar uzanıyor.

Ön satış döneminde olan ve Ağustos 2023’te teslim edilecek Selenium Park’ta, öncelikli seçim ve Aşçıoğlu finansman modeli ile vade farksız avantajlı ödeme planı sunuluyor.

“1 milyar TL Yatırımla Selenium Park’ı Ön Satışa Çıkarıyoruz”

Projenin ön satış dönemi ile ilgili değerlendirmede bulunan Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu, 2001 yılından bu yana Selenium markası adı altında yükselmeye başlayan projelerine bir yenisini ekliyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

İrfan Aşçıoğlu, şunları söyledi: “Aşçıoğlu olarak proje geliştirdiğimiz bölgelerdeki beklenti ve ihtiyaçları derinlemesine analiz ederek, bölgede fark oluşturacak projeler geliştirmeye devam ediyoruz. Ataköy’de hayata geçirdiğimiz 3 projedeki, yaklaşık 1100 bağımsız bölümün tesliminin ardından şimdi de Zeytinburnu’nda yepyeni bir projeye başlıyoruz. Bu bölgeye ilişkin olarak farklılaşma stratejimizi oluştururken yatay mimari konsept ve aile yaşamına uygun ürün karması ile birlikte kültürümüzün en güzel ve en dostane geleneklerinden biri olan komşuluk ilişkisinin en üst seviyede yaşanacağı bir proje hayal ettik. Modern hayatın getirdiği şu ikilemi duymuşsunuzdur; kalabalıktan uzakta sakin bir hayat sürmek istiyorum ancak şehirden uzak olmak istemiyorum. Birçoğumuza bu olanaksız gibi gelse de Selenium Park, sakinlerine bu ayrıcalığı vadediyor. İstendiğinde dakikalar içerisinde şehrin tüm olanaklarına kolayca ulaşılabilecek konumu ile burası fiziken değil, zihnen uzaklaşılabilen bir yaşam sunuyor. Sosyalleşmeyi arttıran yatay mimari ile birlikte zengin sosyal tesisler sunan projeyi yaklaşık 1 milyar TL değerindeki yatırımla ön satışa çıkarıyoruz. Selenium Park’ta daha ferah yaşam alanları, daha az daire ve sakinler arasında daha fazla samimiyet hayal ettik. Ön talep döneminde yoğun ilgi gören projemizin geniş aile yaşamına uygun, komşuluk ilişkilerinin yoğun olduğu, nefes alan ve aldıran yaşam alanlarına ve zengin sosyal imkanlara sahip bir proje olacak. Bu projenin mimari konsepti ile birlikte konumu ve tarihi kara sur manzarası sayesinde geçmiş ile geleceğin buluşmasına şahitlik edeceğiz.”

Tüm ulaşım araçlarına yakın ideal Konum, Geniş Sosyal Donatılar

Selenium Park, Marmaray’a olan yürüme mesafesinin yanı sıra Avrasya Tüneli ve D-100 karayoluna yakınlığı ile merkezi bir noktada konumlanıyor. Ailelere dönük yaşam alanı tasarımı ile hayata geçecek Selenium Park’ın, yürüme mesafesinde 4 hastane ve 3 üniversite bulunuyor. Tarihi yarımada ve boğaz hattına kolay ulaşım imkânı sağlayan Kabataş-Bağcılar tramvayı ve projelendirilen Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı da Selenium Park’a değer katıyor.

Araç erişimine tamamen kapalı peyzaj mimarisi ile tasarlanan Selenium Park’ta, gün ışığı alan kapalı havuz, özel sinema odası, fitness, sauna, buhar odası, Türk hamamı, masaj odası, kapalı çocuk oyun odası, açık çocuk oyun alanı, yürüyüş ve koşu parkurları gibi geniş sosyal alanlar yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.