Seferihisar’ın En Büyük Projesi Satışa Çıktı!

Seferihisar’ın En Büyük Projesi Satışa Çıktı!

Antik Group İnşaat imzasıyla İzmir Seferihisar’da hayata geçirilen 210 konutluk Luwi Residence projesinin ilk etabı satışa çıktı.

A+A-

Antik Group inşaat tarafından Seferihisar’da 21 bin metrekare alanda hayata geçirilen Luwi Residence projesi 210 konuttan meydana geliyor. 4 blok olarak inşa edilecek projenin ilk etabında 2 blokta 150 konutun inşaatı devam ederken 2. Etaptaki 60 konutun inşaatı haziran ayında başlayacak.

İlk etapta inşa edilen 5 katlı 2 blokta 150 adet daire yer alacak. 2. Etaptaki bloklar ise 3 katlı olarak yükselecek. İlk etapta teslimlerinin 2020’nin ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

luwi-residence-satilik.jpg

Projede 1+1, 1+1 dubleks, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor.

1+1 daireler 50 metrekare, 2+1 daireler  85 metrekare, 3+1 daireler 135 metrekare, 4+1 daireler 190 metrekare olarak tasarlandı.

Luwi Residence Seferihisar’da satışlar başladı. Projede lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin bulunduğu projede 36 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

serkan-yildiz.jpg

SEFERİHİSAR’DA DAHA BÜYÜK BİR PROJE OLMAYACAK

Antik Group inşaat yönetim kurulu başkanı Serkan Yıldız Seferihisar’ın en büyük ve en özel projesini hayata geçirdiklerini söyledi. Yıldız, “Luwi Residence projemiz bugüne kadar Seferihisar’da yapılan en büyük proje. Proje alanımız 21 bin metrekareden oluşuyor. Seferihisar’da bu büyüklükte başka bir imar parseli yok. İlerleyen zamanlarda da bu projeden daha büyük bir proje yapılmayacak. Projemizde rezidans ve AVM hizmetini de beraber sunuyoruz. Seferihisar ana caddede yer alan projemizdeki 2 bin 400 metrekarelik ticari alanda çok sayıda kurumsal marka yer alacak. Luwi Residence Seferihisar’da yaşamın merkezi haline gelecek” dedi.

İSTANBUL, ANKARA VE YURTDIŞINDAN BÜYÜK İLGİ

Satışa çıktıkları günden beri büyük bir ilgi ile karşılaştıklarını ifade eden Yıldız sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Yaklaşık 1 ay önce satışa çıktık. Bugüne kadar sattığımız konutların büyük bir çoğunluğunu İstanbul, Ankara ve yurtdışından gelen yatırımcılar satın aldı. İzmir-İstanbul otoyolunun açılmasıyla Seferihisar’a olan ilgili de oldukça arttı. İstanbul’un ve Ankara’nın kalabalığından sıkılanlar Sakin Şehir Seferihisar’a geliyor” dedi.

Serkan Yıldız projenin sign of the city awards 2019 yarışmasında en iyi 10 proje arasında yer aldığını ve finalde yarıştığını da hatırlattı.

antik-group-insaat-seferihisar.jpg

PROJENİN SOSYAL OLANAKLARI

Luwi Resindce projesinin sosyal olanakları şu şekilde;

Kapalı otopark

Olimpik havuz

7.000 metrekare yeşil alan

Çocuk oyun alanı

Yürüyüş ve koşu yolları

Sauna, Spa ve Fitness salonu

Havuz başı restaurant

Bay ve bayan kuaförü

Kuru temizleme hizmeti

Oto yıkama

Dairelere özel temizlik şirketi

LUWİ RESİDENCE NEREDE?

Seferihisar’da ana cadde üzerinde konumlanan Luwi Residence Akarca plajına 3 dakika, Akkum plajına 4 dakika, Sığacık marina ve Teos Antik Kenti’ne 5 dakika, Havalimanına 25 dakika, Çeşme’ye 45 dakika mesafede yer alıyor.

LUWİ RESİDENCE İLETİŞİM

Telefon: 0232 225 04 04

Web Adresi: www.antikgroupinsaat.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum