Sakarya Best Western Premier Otel Açılış İçin Gün Sayıyor!

Sakarya Best Western Premier Otel Açılış İçin Gün Sayıyor!

Ani Otel İşletmeleri A.Ş tarafından Sakarya'da inşa edilen Sakarya Best Western Premier Otel açılmayı bekliyor. Toplam 131 odası ve 8 toplantı salonu bulunan otel, 5 yıldızlı uluslararası tek marka otel olma özelliğine sahip.

A+A-

Ani Otel İşletmeleri A.Ş tarafından Sakarya’da yatırımı yapılan, 131 odalı Best Western Premier, 5 yıldızlı uluslararası tek marka otel olma özelliğiyle Sakaryalıların hizmetine girmeye gün sayıyor.

15 Standart, 2 Engelli, 32 Superior, 76 Deluxe ve 4 Suit, 1 Balayı Suit, 1 King Suit olmak üzere toplam 131 odası, 8 adet çok amaçlı toplantı salonu ile organize sanayi bölgelerine kolay ulaşım avantajıyla iş dünyasına konfor ve kolaylık sağlayacak. BW Premier gibi son derece önemli bir yatırımı Sakarya’ya kazandırdıkları için mutlu olduklarını ifade eden Genel Müdür Mehmet Yüce, “İçinde bulunmaktan keyif aldığım turizm sektöründe 22 senenin ardından yeni bir oluşum ile Sakarya’ya değer kazandırmak gurur verici” dedi.

Dünya lezzetleri

Otelin açılışı ile konaklama ihtiyaçlarına cevap vermenin yanında dünya mutfağı lezzetlerinin de yer alacağını belirten Yüce, “David People markası King Boss konseptiyle beklenen mükemmellik yakında bizimle olacak. Günümüzün yükselen trendleri arasında yer alan Spa - Sağlık Merkezimizle misafirlerimizi zinde ve iyi hissettirmek hedeflerimiz arasındadır. 1500 kişilik kapasitemizle özel gün ve gecelerinize de özenle ev sahipliği yapmaya hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Premier Best Western Genel Müdür Mehmet Yüce, Odalar Bölümü Müdürü Neslihan Kazdal ve Halkla İlişkiler Müdürü İlknur Çakar, gazetemizi ziyaretlerinde Sorumlu Müdürümüz Müjdat Çetin, Yazı İşleri Müdürümüz Ekrem Ürdüç ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Emin Can’a, otel hakkında bilge verdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.