Resim İstanbul Fiyat!

Resim İstanbul Fiyat!

Ortadoğu Holding imzasıyla hayata geçirilen Resim İstanbul projesinde fiyatlar 342 bin liradan başlıyor. Resim İstanbul projesi, yüzde 20 indirim, 0,98 faiz oranı ve 120 ay vadeli konut kredisi ile ev sahibi yapıyor.

A+A-

Ortadoğu Holding’in İstanbul’un oksijen oranı en yüksek yerlerinden biri olan Aydos Ormanı’nın yanında inşa ettiği Resim İstanbul projesi, ev sahibi olmak isteyenlere kampanya ve uygun ödeme seçenekleri sunuyor. Yüzde 20 indirimli fiyatları ile 342 bin TL’den başlayan konutlar, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleriyle ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor.

Dinginliği ve huzuru ile Aydos Ormanı’nın yanı başında yer alan Resim İstanbul, ağaçların arasından karşınıza çıkan Aydos Göleti ile rüya gibi bir yaşam alanı sunuyor. Doğa içerisinde yaşamak isteyen, aynı zamanda İstanbul’un dinamik yapısından da kopmak istemeyenlerin tercih edeceği Resim İstanbul, sakinlerine dolu bir yaşamın kapılarını aralıyor. Yüzde 81,3’ü açık alana sahip olmak üzere tasarlanan proje, peyzajının yanı sıra sosyal alanlarıyla da ön plana çıkıyor. Resim İstanbul’da dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları, tematik bahçeler ve açık hava sineması bulunuyor. Projede yer alan kapalı sosyal tesiste ise kapalı havuz, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları yer alıyor.

Konut sahibi olmak isteyenlere ulaşım kolaylığı

Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika uzaklıkta bulunan Sancaktepe’de yer alan Resim İstanbul, doğayla iç içe olmanın yanı sıra, merkezi noktalara olan ulaşım kolaylığı ile de dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.