Referans Bahçeşehir’de Efsane Hafta sonu kampanyası Başlıyor

Referans Bahçeşehir’de Efsane Hafta sonu kampanyası Başlıyor

Konut sektöründe ‘Referans’ markasıyla öncü rolü üstlenen Kiler GYO, Bahçeşehir projesi için 27-28-29 Kasım tarihlerinde “Efsane Hafta sonu kampanyası” başlatıyor.

A+A-

Yüksek standartlarda yaşam vadeden ve her zevke hitap eden konut seçeneklerinin sunulduğu projede dairelerin metrekaresi 6.500 TL’den başlıyor.  Yaklaşık 26 bin metrekare arsa üzerinde 463 konut ve 34 ticari ünitenin yer aldığı projede 2+1’ den 4,5+1’e farklı konut tipleri bulunuyor.

Bahçeşehir’in en özel konut projeleri, spor tesisleri, koru alanları ve saygın eğitim kurumlarının çevrelediği Referans Bahçeşehir, prestijli bir yaşam projesi olarak konumlanıyor.

Doğal ışık alan kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, fitness alanı, Türk hamamı, sauna, çocuk kulübü, çim aktivite ve açık sinema alanı, dinlenme terasları ve doğal peyzaj havuzları ile aile öncelikli modern yaşamı müşterilerine sunuyor.

referans-bahcesehir-kampanya.jpg

Referans Bahçeşehir’de tüm ihtiyaçların karşılanabileceği Referans Cadde mağazaları ise site sakinlerine sadece bir asansör uzaklığında bulunuyor.

Projenin teslimi 2021 yılının son çeyreğinden yapılacak olup satış ve inşaatına hızla devam edilmektedir.

Referans Bahçeşehir projesi için 27-28-29 Kasım tarihlerinde “Efsane hafta sonu kampanyası” başlatacak olan Kiler GYO, üç gün sürecek kampanya için indirim oranını % 20 artı yüzde % 10 olarak belirledi.

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler; ‘’2020 yılı ikinci çeyrek konut satışları, küresel salgın nedeniyle nisan ve mayıs aylarında görülen ekonomik durgunluğa karşın bir önceki yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 14’lük bir artış gösterdi.  Özellikle haziran ayı itibarıyla kamu bankaları tarafından başlatılan konut kredisi kampanyası konut satışlarımızı olumlu yönde etkilerken, küresel salgın nedeniyle ertelenen yerli ve yabancı müşteri talebinin de artmasına sebep oldu.  Bu dönemde özellikle banka kredili satışlar gerçekleştirdik. Yaz boyunca ise tüm projelerimizde artan bir yabancı müşteri talebi ile karşılaştık. 2020 bizim için ayrıca projelerimizi teslim ettiğimiz bir yıl oldu,  Kartal da yer alan Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu projelerimizi tamamlayarak müşterilerimize teslimini yaptık, bu projelerde oturumlar başladı.

Referans Bahçeşehir için 27-28-29 Kasım tarihlerinde sadece uygulamak üzere ‘Efsane Hafta sonu’ kampanyası hazırladık. Kampanya özelinde şimdiden konut alıcılarından satın alma talepleri toplamaya başladık” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.