Ramsa İnşaat’ın 4 Projesinde Ramazan Kampanyası!

Ramsa İnşaat’ın 4 Projesinde Ramazan Kampanyası!

Ramsa İnşaat, Bornova, Bayraklı ve Menemen’de hayata geçirdiği 4 projesi için Ramazan ayına özel kampanya başlattı. Bayraklı ve Bornova projelerinde yüzde 50 peşinat 24 ay vade, Menemen projelerinde ise yüzde 40 peşinat 12 ay vade imkanı sunuluyor.

A+A-

Ramazan ayına kampanya ile giren Ramsa İnşaat, sınırlı süre için geçerli düşük peşinatlı vade farksız ödeme seçeneği sunuyor.

Ramsa İnşaat’ın Adım Menemen projesinde yüzde 50 peşinat 12 ay vade, Adım Göktepe projesinde yüzde 50 peşinat 12 ay vade, Adım Bornova Nevesta projesinde yüzde 40 peşinat 24 ay vade, Adım Bayraklı Kaya Sitesi projesinde yüzde 50 peşinat 24 ay vade seçeneği

adim-menemen-001.jpg

ADIM MENEMEN

Ramsa İnşaat, Adım Menemen projesi 10 katlı 2 blok olarak yükseliyor ve 132 konuttan oluşuyor. Projenin tamamı 3+1 olarak tasarlanan proje açık ve kapalı mutfak seçenekleri yer alıyor. İnşaat çalışmaları büyük oranda tamamlanan projenin anahtar teslimleri Ekim 2024’te yapılacak. Projenin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, 7/24 güvenlik, otopark  ve peyzaj alanı mevcut.

adim-goktepe.jpg

ADIM GÖKTEPE

Menemen Göktepe’de hayata geçirilen Adım Göktepe projesi 20 müstakil villadan oluşuyor. 5+1 ve 6+1 tripleks villa seçeneklerinin yer aldığı projedeki villaların tamamında müstakil havuz ve bahçe bulunuyor. Bahçe kullanım alanları 200 ile 500 metrekare arasında değişiyor.

adim-bayrakli-kaya-sitesi.jpg

ADIM BAYRAKLI KAYA SİTESİ

Bayraklı’nın merkezinde hayata geçirilen Adım Bayraklı Kaya Sitesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Projenin inşaat çalışmalarına Nisan ayının sonunda başlanılması ve 24 ayda teslim edilmesi hedefleniyor. Site konseptinde hayata geçirilen projede 3+1 dairelere yer verildi.

adim-bornova-nevesta.png

ADIM BORNOVA NEVESTA

Ramsa İnşaat imzasıyla Bornova’da 2 blok olarak yükselecek olan Adım Bornova Nevesta projesinde 217 konut ve 10 adet ticari alana yer verilecek. İnşaat çalışmaları bu yılın ilk yarısında başlayacak olan projenin 24 ayda tamamlanarak teslim edilmesi planlanıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projede 2 katlı kapalı otopark, 7/24 güvenlik, çocuk oyun alanı ve peyzaj alanları bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.