Raf Vega Sasalı’da Lansman Satışları Başladı

Raf Vega Sasalı’da Lansman Satışları Başladı

Nayla İnşaat tarafından Sasalı’da hayata geçirilen Raf Vega Sasalı projesinde lansman satışları başladı. 12 özel villadan oluşan projede fiyatlar 18 milyon TL’den başlıyor.

A+A-

7.030 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen RAF Vega Sasalı projesi 12 müstakil villadan oluşuyor.

Projedeki tüm bağımsız bölümler 580 metrekarelik arsa payı içerisinde havuzlu ve bahçeli 6+1 villa olarak tasarlandı.

raf-vega-fiyat.jpg

Lansman satışları başlayan Raf Vega Sasalı projesinde fiyatlar 18 milyon TL’den başlıyor. Lansmanda kişiye özel esnek ödeme planları sunuluyor.

Kaba inşaatı tamamlanmak üzere olan projenin 2023 yılının temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor.

YATAY MİMARİDE ÖZGÜRLÜK VE FERAHLIK LAZIM

Sasalı bölgesinin en konsept, en kaliteli projesini hayata geçirdiklerini belirten Nayla İnşaat yönetim kurulu başkanı Recep Yanmış, “Tamamen müstakil bir yaşam tasarladık. Her villanın kendine özel bahçesi ve  yüzme havuzu olacak. Sitenin içerisinde ayrıca sosyal tesis de yer alacak" dedi.

raf-vega-sasali-projesi.jpg

Yatay mimaride özgürlük ve ferahlık lazım diyen Recep Yanmış, bitişik nizam, düşük metrekareli ve küvet gibi havuzları bulunan villaların müstakil yaşam kriterlerini taşımadığını belirtti.

18 VİLLALIK ARSAYA 12 VİLLA

Sasalı’da 17-18 villalık arsada 12 villa inşa ettiklerini belirten Yanmış, “Villa olabilmesi için ferah bir yaşam sunmanız lazım. Çok sayıda villa yapacağımıza Sasalı’da özel bir proje geliştirelim dedik. İnsanların hayatına doğru dokunabilmek için bölgede bir araştırma yaptık ve projeleri inceledik. Apartman dairesi gibi villa yapmak doğru olmaz. Villalarımızı büyük yapalım dedik. Sasalı’da 380 metrekareyi geçen villa yok, biz 545 metrekarelik villalar yaptık. 32 metrekareyi geçen havuz yok biz 45-50 metrekare havuz yaptık” dedi.

nayla-insaat-sasali.jpg

Sasalı bölgesinde projelerinin devam edeceklerini belirten Yanmış, “Yeni projeler için görüşmelerimiz devam ediyor. Çok yakında neticelendirmiş olacağız. Gelecek projelerimiz donanım olarak bu projemizden daha iyi olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.