Pera Bayraklı Şubatta Lansmana Çıkıyor

Pera Bayraklı Şubatta Lansmana Çıkıyor

Eğitim ve turizm sektörlerinin ardından Mirnas Bahçeşehir Turgutlu projesiyle inşaat sektörüne atılan Mirnas Grup, ikinci projesini İzmir yeni kent merkezinde hayata geçiriyor. 33 kat ve 294 bağımsız bölümden oluşan Pera Bayraklı şubatta lansmana çıkıyor.

A+A-

Mirnas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Atlıhan, İzmir'in Bayraklı ve Çeşme ilçelerinde iki yeni proje için harekete geçtiklerini söyledi.

Mirnas Yapı'nın ilk gökdelen projesi “Pera Bayraklı” şubat ayında gerçekleşecek lansman ile tanıtılacak. Atlıhan projeyle ilgili şu bilgileri aktardı: "Türkiye'nin Manhatten'ı Bayraklı'da örneği olmayan bir rezidans projesini hayata geçireceğiz. Şubat ayında lansmana çıkmayı planlıyoruz. 33 kattan oluşan projemizde 294 bağımsız bölüm yer almaktadır. Sıra dışı ve güzel bir proje olacak. Her bir detayına hassas bir şekilde indiğimiz projenin hazırlık sürecinde çok keyif aldık. 1+1'den 4+1'e kadar yelpazesi geniş bir daire çeşitliliğimiz ve sosyal donatılarımız fazla olacak .İzmir Körfezi manzarasına hakim projemiz ferah, kullanışlı ve modern çizgilere sahip bir çok farklı özelliği tek çatı altında topladık. Ülkemizin gözde turizm merkezi olan Çesme'de ise yine Ege'nin esintilerini yansıtacak yeni villa projemizi de kısa süre içinde hayata geçireceğiz"

mirnas-izmir-projesi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.