Pendik – Sabiha Gökçen Metrosu Hangi Duraklardan Geçecek?

Pendik – Sabiha Gökçen Metrosu Hangi Duraklardan Geçecek?

İstanbul’da yeni bir metro hattı daha ulaşıma açılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan Pendik – Sabiha Gökçen metrosu hangi istasyonlardan geçecek?

A+A-

İstanbul’da şehir içi ulaşım imkanları geliştirilmeye devam ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan Pendik – Sabiha Gökçen metro hattı ulaşıma açılıyor. Yeni metro hattının açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak? Peki Pendik – Sabiha Gökçen metrosu nerelerden geçecek?

YENİ METRO HATTI AÇILIYOR!

Günde yaklaşık 1,2 milyon kişiye hizmet edeceği tahmin edilen Pendik – Sabiha Gökçen metro hattının açılışına saatler kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 2 Ekim’de açılacak olan yeni metro hattı büyük bir heyecan yarattı. Bu metro hattının açılması İstanbul’da ulaşımda büyük bir rahatlık getirecek. Sabiha Gökçen’den Kadıköy’e 45 dakikada ulaşılabilecek.

HANGİ DURAKLARDAN GEÇECEK?

Ulaştırma ve Altyapı bakanı Adil Karaismailoğlu yeni metro hattı ile alakalı olarak açıklamalarda bulundu. Bakan Adil Karaismailoğlu yeni metro hattının duraklarını da belirterek, “Pendik – Tavşantepe – Sabiha Gökçen metro hattının açılışını Pazar günü büyük bir gururla yapacağız. Tam 103,3 km’lik hatta İstanbul için 7/24 çalışmaya devam ediyoruz. Pendik Tavşantepe’den başlayıp yeni metro hattı Fevzi Çakmak, Şeyhli, Yayalar, Kurtköy istasyonlarından geçtikten sonra İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na ulaşacak. Bu hat toplamda 7,4 km olacak.” dedi.

İSTANBUL ULAŞIMINDA BÜYÜK RAHATLIK!

Pendik – Sabiha Gökçen metro hattı İstanbul ulaşımında vatandaşlara çok büyük rahatlık imkanı sağlayacak. Sabihan Gökçen’den Pendik Tavşantepe’ye 10 dakikada ulaşma imkanı olacak. Ayrıca yine Sabihan Gökçen’den İstanbul Anadolu Adliyesi’ne 12 dakikada, Kadıköy’e ise 45 dakikada ulaşma imkanı sağlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.