Pasifik İnşaat Next Level Yıldız Projesi

Pasifik İnşaat Next Level Yıldız Projesi

Pasifik İnşaat tarafından Ankara Dikmen Vadisi'nde 1 milyar 250 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek olan Next Level Yıldız projesini 400 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek. Henüz satışa çıkmayan projede detaylar da netleşmedi.

A+A-

Pasifik İnşaat  Ankara  Dikmen Vadisi’nde güven ve kaliteyi simgeleyen yeni bir Next Level projesini geliştiriyor. 74 bin 178 metrekarelik arsa, yaklaşık 400 bin metrekare inşaat alanına sahip projede detaylar henüz netleşmedi.

Next Level Yıldız projesinde 1+0'dan 7,5+2'ye kadar daire tipleri yer alacak. Projenin mimari ve iç mimari daha önceki Next Level projelerini tasarlayan mimar Brigitte Weber tarafından hazırlanacak.

Toplamda 750 konutun planlandığı Next Level Yıldız projesinde satışlar henüz başlamadı. Next Level Yıldız 1 milyar 250 milyon yatırım değerine sahip.

Pasifik İnşaat, Merkez Ankara ve Next Level Çayyolu projelerinde daire satışlarına devam ediyor.  Firma daha önce Umutkent, İzmitkent 2, İzmitkent 3, Next Level Ankara, Next Level Loft Ofis projelerini tamamlamıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.