Özelleştirme İdaresi'nin Kartal'daki Arsası 1 Milyar 625 Milyon TL'ye Satıldı

Özelleştirme İdaresi'nin Kartal'daki Arsası 1 Milyar 625 Milyon TL'ye Satıldı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın satışa çıkardığı İstanbul Kartal'daki 28.958 metrekarelik arsanın ihalesi sonuçlandı. İhaleye 7 firma teklif verirken Ankara Merkezli Vera Konsept GYO 1 milyar 625 milyon TL teklifle ihaleyi kazanan firma oldu

A+A-

İstanbul ili, Kartal ilçesi, Çavuşoğlu Mahallesi, 2796 ada 366 parsel numaralı, 26.958,33 m² yüzölçümlü taşınmazın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklifi 1.625.000.000.- (Birmilyaraltıyüzyirmibeşmilyon) Türk Lirası bedelle Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi verdi.

İHALEYE TEKLİF VEREN FİMALAR

  1. 5A Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Taşımacılık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
  2. Vahit KARAARSLAN
  3. Nizam HİŞİM
  4. Mila Enerji Anonim Şirketi
  5. Net Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
  6. Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi
  7. Batı Birikim Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

VERA GAYRİMENKUL HAKKINDA

Emre Fırat ve Sevda Fırat tarafından  ticari alan projeleri gerçekleştirmek için 2018 yılında kurulan  Vera Grup Mühendislik A.Ş  2023 yılı itibariyle Sermaye Piyasası Kurulu tarafından “ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı” ‘na dönüşüm izni almış ve “ Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

Gelişen konut sektörüyle birlikte bu doğrultuda gerekli arazi yatırımları yapmaya başladı. Vera Konsept GYO hedeflerini; sadece büyükşehirlerde nitelikli konut projeleri olmayıp, ihtiyaç duyulan her şehirde markalı konutlar üretmek, ayrıca lüks konutların yanı sıra gerek kentsel dönüşüm gerekse orta ve dar gelir grubuna yönelik projeler geliştirerek güçlü finansman yapısı ile yatırımcılara finansman sağlayarak toplumun her kesiminden vatandaşları konut sahibi yapmak ülkemizdeki konut stokunun artırılmasına destek olmak olarak açıklıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.